В момента разглеждате уебсайта на Philips lighting. На Ваше разположение има и локализирана версия.
Предложения

  Извлечете максимални ползи от осветлението във Вашия офис със слот за сензор с възможност за надграждане

  Бързо и лесно надграждане на сензора


  Досега слотовете за сензори на осветителните тела Philips бяха неделима част от арматурата. Поради това беше почти невъзможно или пък изключително скъпо да се надгради сензорната технология чрез смяна на сензора с нов или пък различен такъв. Така съществуваше риск от скъсяване на живота на осветителната инсталация.
  Този проблем вече има решение. Тъй като ние разработихме слот за сензор с възможност за надграждане за всички наши професионални осветителни тела – уникална характеристика,  която дава възможност за гъвкав подход и бърза и лесна смяна на досегашните сензори. Готовите за бъдещето решения означават, че нашите осветителни тела вече могат да бъдат надградени с различни сензори по всяко време през своя дълъг и надежден живот.
  Повърхностен монтаж Truelevel

  Дизайн за лесна интеграция

  Богата гама от осветителни тела и системи

   

  Слотът за сензор с възможност за надграждане може да бъде интегриран в най-разпространените осветителни тела за офиси на Philips. Той е разработен също и да се интегрира в жичните и безжичните осветителни системи Interact Office, както и в системата SpaceWise.

  FlexBlend за вграждане

  FlexBlend за вграждане

  Собствениците на офиси и служителите, отговарящи за работата на осветлението, са в търсене на висококачествено и същевременно спестяващо енергия осветление, което съответства на нормите и разпоредбите. С дизайн в подкр...

   

  Научете повече

  PowerBalance gen2

  PowerBalance gen2

  Когато стане дума за осветлението в офис пространства със светодиодни осветителни тела, хората обикновено са склонни да инвестират в устойчивост, стига инвестицията да има възвращаемост. В същото време систе...

   

  Научете повече

  Trueline

  TrueLine – окачен монтаж

  Архитектите се нуждаят от решение за осветлението, което да отговаря на интериора на обекта, върху който работят. Те искат светлинна лента с елегантен дизайн и много висок...

   

  Научете повече

  Truelevel

  Truelevel – окачен монтаж

  От днешните осветителни тела се очаква повече от просто осветление. В офис средите съвършеното осветление трябва да осигури възможност за спестяване, а също така се очаква да е пригодно за бъдещи подобрения. Трябва още и да ...

   

  Научете повече

  Interact

  Interact Office

  С осветление за интелигентен офис, активирано чрез софтуера за управление Interact Office, офис сградите могат да постигнат значителна ефикасност, като в същото време осигурят производителна и комфортна работна атмосфера.

   

  Научете повече

  Spacewise

  SpaceWise – гъвкаво осветление за работното място

  SpaceWise е гъвкава LED осветителна система с безжичен контрол, която Ви позволява да създавате осветителни зони във Вашето офис пространство.

   

  Научете повече

  Свържете се с нас


  За да разберете повече за нашето съвместимо с офиса осветление, което подкрепя благосъстоянието на работното място, използвайте следния формуляр.