Когато безопасността е критично важна

Район на излитане

Районът за излитане на летището е като кошер от дейности, с които трябва да се действа безопасно и ефективно. Осветлението трябва да е достатъчно ярко, за да може персоналът да изпълнява визуални задачи, но не толкова ярко, че да причинява отблясъци и дискомфорт.

Повече информация за осветлението за терминали

Перони

Зоните, в които самолетите паркират за товарене или разтоварване на товари, пътници и багаж, трябва да са осветени ефективно, за да се извършват основни операции, като например зареждане с гориво или проверки за безопасност.

Ярката бяла светлина помага на персонала да се справя с товари, кетъринг и зареждане с гориво и да чете правилно информацията. Тя е и успокояваща за пътниците, които чакат на изхода, за да се качат, защото могат да видят, че протоколите за безопасност и сигурност се поддържат по всяко време.

Хангар

Хангари

Зад кулисите обслужващият персонал трябва да се справя с всички аспекти на рутинната поддръжка. Ефективното осветление е от съществено значение за оперативната производителност и ефективност. Ярката бяла светлина не само подобрява видимостта, но също така може да помогне на тези, които работят късно през нощта, да останат нащрек и фокусирани. Така че можете да сведете до минимум прекъсванията на работата и да подобрите данните за безопасност на Вашето летище.

Осветление на склад на Royal Mail NDC

Логистика

Поддържането на безопасността на служителите в логистичните зони е от решаващо значение. Силно равномерното, по своята същност насочено бяло светодиодно осветление помага за премахване на сенките и тъмните ъгли, където могат да възникнат инциденти. Нашите гъвкави, лесни за използване осветителни системи Ви позволяват да осигурите правилните нива на светлина, където и когато са необходими, повишавайки ефективността и качеството на операциите. Ние работим заедно с Вас, за да отговорим на Вашите нужди от осветление, като помагаме за създаването на интуитивна, напълно способна, най-съвременна осветителна система.

Искате ли да разберете повече?

Свържете се с местния си център за контакти, ако имате въпроси и запитвания.

Файлове за изтегляне