В момента разглеждате уебсайта на Philips lighting. На Ваше разположение има и локализирана версия.
Предложения

  Ненадминато осветление за закрити пространства

  Ние предлагаме най-модерните и високоефективни светодиодни осветителни системи за спортни обекти. Така Ви предоставяме цялостно решение за осветление с безжичната система за управление PerfectPlay, която разполага с вградени светодиодни прожектори. Решението е подходящо за всички видове спорт на закрито и е съобразено с разнообразните условия в различните по големина и комплексност съоръжения.

  Осветление за закрити тенис кортове

   

  Целта е да се осигури добра видимост, която да позволява на играчите и зрителите да следят развитието на играта. Независимо къде се намира и с каква скорост се движи, топката трябва винаги да се вижда. Създаването на добра видимост изисква достатъчно голям контраст между обектите и фона, добри нива на осветеност и равномерно разпределение на светлината на игрището (еднородност).

  Осветление за закрити тенис кортове – вътрешни светодиодни прожектори

  Осветление за закрити плувни басейни

   

  Основното изискване е да са осигури безопасността на спортуващите чрез адекватно осветление и контрол на отраженията върху водната повърхност. Контролът на отраженията е особено важен. Благодарение на него служителите могат да реагират при изпаднали в затруднение плувци в басейна. Поради сложния характер на дизайна на плувните басейни и ограниченията за разполагане на прожекторите е важно осветлението да бъде заложено още в ранните етапи на проектирането на басейна.

  Осветление за закрити плувни басейни – вътрешни светодиодни прожектори

  Многофункционални спортни зали

   

  Многофункционалните спортни съоръжения трябва разполагат с осветление, съобразено с нуждите на всички спортове, които ще се практикуват в тях. Специално внимание изисква дизайнът на осветлението – осигурява ли той еднородност на необходимата светлина, адекватно осветено ли е съоръжението и дали отблясъците са сведени до минимум. Осветлението трябва да е позиционирано така, че да не пречи на видимостта на играчите и отговорните служители.

   Осветление за многофункционални спортни зали – прожекторно осветление от Philips

  Осветление за хокей на лед

   

  Видимостта на движещите се обекти зависи от ъгловия диаметър, скоростта и осветеността на фона и на околната среда. Необходимо е висококачествено осветление, тъй като малката, черна и движеща се бързо шайба трябва да контрастира на ледената пързалка, така че играчите и зрителите да я виждат. Това важи най-вече за случаите, когато има голямо разстояние между леда и зрителите, като например в арените и големите зали.

  Тъй като ледът е добър рефлектор, не трябва да има ярко насочване на светлина, което да разсейва зрителите. Добрата еднородност на светлината е важна за видимостта на шайбата.

  Осветление за хокей на лед – вътрешни прожектори

  Осигурете си гъвкавост и контрол върху осветлението с PerfectPlay

  Акценти за продуктите

  • GentleSpace gen2
   GentleSpace gen2

  Искате ли да разберете повече?

   

  Свържете се с местния си център за контакти, ако имате въпроси и запитвания.