В момента разглеждате уебсайта на Philips lighting. На Ваше разположение има и локализирана версия.
Предложения

  Любимата игра става още по-приятна

  Ние предлагаме най-модерните и високоефективни светодиодни осветителни системи за спортни обекти. Така Ви предоставяме цялостно решение за осветление с безжичната система за управление PerfectPlay, която разполага с вградени светодиодни прожектори. Решението е подходящо за всички видове спорт на открито и е съобразено с разнообразните условия в различните по големина и комплексност съоръжения.

  Осветление за футболни игрища

   

  Тъй като непрофесионалните футболни срещи са предимно вечер, ефективното осветление е важно за качеството на играта. Въпреки че нивото на осветление е по-слабо отколкото при мачове, които се излъчват по телевизията, качеството на светлината трябва да бъде високо, що се отнася до еднородността, зрителния комфорт и свеждането до минимум на дразнещата светлина. Последното важи най-вече за жилищните квартали, където често се намират спортните съоръжения.

  Осветление за футболни игрища – светодиодни прожектори

  Осветление за хокейни пързалки

   

  Качественото осветление е особено важно за спортове като хокея, където играчите трябва да реагират бързо спрямо малък обект, който се движи светкавично. Този аспект на играта изисква еднородно разпределение на светлината и цветна температура, която съответства на дневната светлина.

  Осветление за хокейни пързалки – светодиодни прожектори

  Осветление за тенис кортове

   

  Що се отнася до тенис кортовете, целта е да се осигури добра видимост, която позволява на играчите и зрителите да следят развитието на играта. Независимо къде се намира и с каква скорост се движи, топката трябва винаги да се вижда.

  Осветление за тенис кортове – прожекторно осветление

  Осветление за игрища за ръгби 

   

  Осветлението трябва да осветява равномерно цялото игрище. Освен това трябва да обезпечава постоянната видимост на топката, така че играчите, съдиите и зрителите за я виждат.

  Специално внимание изисква аспектът да няма сенки от прожектори, които са разположени зад покривите на трибуните.

  Светодиодни прожектори за стадиони за ръгби – прожектори

  Осветление за съоръжения за лека атлетика

   

  Добрата видимост за състезателите, съдиите и служебните лица е много важна. Благодарение на нея те лесно следят всичко, което се случва по време на състезанието или тренировката, за да могат да се представят възможно най-добре и/или да вземат правилни решения. Необходимо е зрителите да могат да следят спортистите на полето, но и да виждат какво се случва около тях. Също така осветлението трябва да дава възможност на зрителите безопасно да влизат и излизат от спортното съоръжение.

  Осветление за спортни обекти – съоръжения за лека атлетика

  Осветление за игрища за голф

   

  Важно е маркерите за разстоянието да се виждат ясно, а играчите – да могат да следят полета на топката. Независимо че за стартовите позиции се изисква допълнително осветление, цялата повърхност на игрището за голф трябва да е осветена.

  Светодиодни прожектори за игрища за голф – осветление за спортни обекти

  Осветление за открити игрища

   

  Многофункционалните открити игрища трябва да разполагат с осветление, съобразено с нуждите на всички спортове, които ще се практикуват там. Специално внимание изисква дизайнът на осветлението – осигурява ли той еднородност на необходимата светлина и дали отблясъците и светлинното замърсяване са сведени до минимум.

  Осветление за спортни съоръжения – светодиодни прожектори

  Осветление за игрища за софтбол/бейзбол

   

  Бързите спортове като бейзбола и софтбола изискват силно осветление, което позволява лесното следене на действията и полета на топката. По-голямата част от действието се случва в инфийлда, където ще е необходима много по-голяма осветеност и цялостна еднородност на светлината, отколкото в аутфийлда.

  Осветление за игрища за бейзбол – осветление за софтбол

  Осигурете си гъвкавост и контрол върху осветлението с PerfectPlay
   

  Акценти за продуктите

  Искате ли да разберете повече?

   

  Свържете се с местния си център за контакти, ако имате въпроси и запитвания.