В момента разглеждате уебсайта на Philips lighting. На Ваше разположение има и локализирана версия.
Предложения

  Идеално осветление
  за изложените стоки

  SuperTrash, Амстердам, Холандия


  Научете как решенията за осветление на търговски обекти внасят стил в магазините SuperTrash.
  Клиентка на SuperTrash се оглежда в огледалото Philips AmbiScene, настроено на „дневна“ светлина

  Също като нас,
  Philips се стреми

  да предлага качество. Те го демонстрираха току-що както със своята концепция за осветление, така и със своя подход и модерни решения."

   

  - Ингмар Бренинкмейер, ръководител „Търговия на дребно“, SuperTrash

  Осветление от Philips за кафенето в магазина SuperTrash в Амстердам
  Облекла на закачалки в SuperTrash с осветление за търговски обекти от Philips

  Предизвикателството на клиента


  SuperTrash е световно известна марка за мода. Тя има фирмени магазини в 32 страни, а 2000 магазина продават нейни стоки. За своя нов голям магазин в Амстердам тя желае да съчетае усещането за моден бутик с хотелското обслужване. Може ли светлината да създаде правилния ефект?
  Жена пазарува в SuperTrash, магазин с осветление за търговски обекти от Philips и модерно осветление за пробната

  Правилното осветление

   

  Луксозно облекло като това в SuperTrash има нужда от подходяща светлина. Това е така, не само за да изпъква качеството на дрехите, но и за да могат клиентите да виждат как ще изглеждат отвън.

   

  Модното осветление от Philips е точно по мярка. Инсталирани са светодиодни насочени лампи EcoStyle, за да създават атмосфера в магазина и да осветяват облеклата. Брилянтният спектър на светлината означава, че цветовете на дрехите ще изглеждат точно както трябва. Клиентите вече не излизат навън, за да виждат как изглеждат дрехите. Инсталирани са светодиодни тела Integrade, които осигуряват ясна видимост и привличат вниманието към щандовете с облекла. Това „невидимо“ светодиодно осветление е подходящо за почти всеки щанд или рафт.

   

  Върхът на новото осветление е пробната. Настройките на огледалото AmbiScene могат да се превключват между „вечер“, „офис“ и „дневна светлина“ с един бутон. Това позволява на клиентите да видят как ще изглеждат дрехите им в различна обстановка.

   

  По желание на SuperTrash инсталирахме музика в стил нощен клуб към огледалото AmbiScene, която започва да свири, когато клиентът избере настройка „вечер“. Осветлението и звукът вече се съчетават, за да създадат идеалното настроение.

  • InteGrade LED engine system
   InteGrade LED engine system
   Philips InteGrade LED engine system - compact linear LED lighting for maximum freedom of design InteGrade LED engine system. The InteGrade LED engine system is a sustainable and en...

  Подобрява вида
  със светлина

  Екипът

  SuperTrash

  Проектант

  Към уебсайта

  Подобни примери