В момента разглеждате уебсайта на Philips lighting. На Ваше разположение има и локализирана версия.
Предложения

  Подмладява
  лицето на хотела

  Хотел Мариот,
  Франкфурт, Германия  

   

  Научете как хотелското осветление подмладява лицето на хотел Мариот във Франкфурт

   

  Фоайето на хотел Мариот във Франкфурт е оборудвано с осветителни тела Philips LuxSpace и Spot LED 3.

  Имахме
  голям късмет,

  че Philips беше на разположение миналата година по време на основния ремонт на хотела, защото те се оказаха ценен партньор. Вече не само опазваме околната среда, но и разходите ни са по-ниски, а гостите са доволни от чудесната атмосфера, създадена от тази модерна технология“.

   

  -Хансьорг Хефел, управител на хотел Мариот Франкфурт

  Гостите прекарват приятно в бара на хотел Мариот във Франкфурт със светодиодното осветление от Philips

  Предизвикателството на клиента

   

  Като най-висок хотел в града, Мариот във Франкфурт буквално бележи високи постижения. Когато хотелът решава да подмлади своето лице, Philips получава задачата да поднови осветлението в конферентния център и балните зали.

  Насоченото осветление от Philips в залите за срещи подмладява лицето на хотел Мариот във Франкфурт

  Правилното осветление

   

  С 25-те модерни конферентни зали и 774 m² площ за обновяване в балните, има предостатъчно работа. Това обаче е чудесна възможност да се сменят досегашните халогенни лампи, които са остарели и хабят излишен ток, с нови.


  Светодиодното хотелско осветление е дългоочаквано попълнение. За общото осветление, залите в конферентния център са оборудвани с вградени осветителни тела LuxSpace и Spot LED 3. Тази арматура създава светла и приятна атмосфера и може да се регулира, за да направи обстановката по-уютна. Осветление с LuxSpace е използвано и в балните зали, заедно с вградените осветителни тела StyliD за акцент. Модернизираното осветление създава приветлива, искряща обстановка, която подобрява впечатленията на гостите.


  Новата арматура се управлява от система DALI, която позволява цялостното решение за осветление да се настройва точно според изискванията на потребителя. С това управление се постигат и икономии на енергия, защото лампите могат да се намаляват, когато има достатъчно естествена светлина. Модернизираното хотелско осветление подобрява впечатленията на гостите и издига репутацията на хотела на по-високо ниво.


  Осветителните тела LuxSpace и Spot LED 3 осигуряват 50% икономии на енергия.

   

  Подобни примери