В момента разглеждате уебсайта на Philips lighting. На Ваше разположение има и локализирана версия.
Предложения

  Събиране на специалистите по екологосъобразност:

  Осветление за офиси, което обединява

   

  AB Group, Орцинуови, Италия  

   

  Научете как осветлението от Philips помага на тази фирма за когенерация да пести енергия и да сплотява екипите.

  осветление за болнични стаи

  Търсехме модерно

  решение, осигуряващо определено ниво на удобство за работещите в офисите, както и оптимално управление на енергийните ресурси."
  Коридор в офис на AB Group, Италия, с осветление за офиси от Philips
  Приветлива атмосфера на рецепцията на AB Group, Италия

  Предизвикателството на клиента

   

  Като водеща италианска инженерингова фирма за устойчиво развитие, групата AB знае някои неща за икономията на електроенергия. Нейният нов офис изисква концепция за осветление, оптимизирано за хората и отговарящо на нейните високи стандарти за енергийна ефективност.  

  Енергоспестяващо светодиодно осветление от Philips

  Правилното осветление

   

  AB Group отваря нови врати за екологичното проектиране. Като водещата група за когенерация в Италия, нейният нов офис е създаден с идеята да бъде мозъчен център за над 100 инженери, техници и отраслови специалисти. За да бъде в тон с нейния мултидисциплинарен подход, тя има нужда от идея за осветление, която да събира специалистите в офисите и стратегически разположените заседателни зали. Тя има също така нужда от система, която да оползотворява топлината от инсталираната от нея централа за когенерация и ефективно да управлява енергията, без да я прахосва.

   

  За да останат доволни тези новатори в екологосъобразното проектиране, са необходими модерни идеи. Технологията за светодиодно осветление поема предизвикателството. DayZone и LuxSpace са инсталирани по целия обект, за да осигурят висококачествено осветление, спазващо всички норми за офисите. Като осигуряват възможно най-добрите нива на зрително удобство по отношение на цветните температури и интензитета на светлината, тези светодиодни решения подобряват обстановката за всички в офиса. Отделните работни пространства и заседателни зали са вече...".

  Със своя минимален експлоатационен срок от 50 000 часа, DayZone и LuxSpace ще осигурят на AB Group близо 15 години работа. Резултатът е до 70% икономия на разходи за поддръжка – блестящ тласък на рентабилността.

   

  Подобни примери