В момента разглеждате уебсайта на Philips lighting. На Ваше разположение има и локализирана версия.
Предложения

  FreeStreet олекотява

  нов паркинг

  Лампи FreeStreet
  Паркинг Уембли Ред


  Използването на системата FreeStreet позволи да създадем изчистено и олекотено решение, което се оказа идеално за този проект.

  Системата FreeStreet
  отговори на

  всички наши надежди и потребности и получи много положителни отзиви“.
  Фасадата на парк Уембли
  Паркинг Уембли Ред през нощта

  Предизвикателството на клиента

   

  Паркът Уембли е мащабен нов обект, изграден около стадиона Уембли от фирмата собственик и строител на парцела Quintain Estates. Първият етап от реконструкцията е вече завършен със създаването на неповторима комбинация от атракции, включваща единствения фирмен магазин за дизайнерски облекла в Лондон, хотел Хилтън и – разбира се – самия стадион Уембли. Новият паркинг Ред заменя многоетажния паркинг, построен през 1970-те години, и се намира до новия лондонски фирмен магазин за дизайнерски марки.

  Парк Уембли през деня

  Правилното осветление 

   

  Новият многоетажен паркинг за 1000 места в парка Уембли е първият проект в Обединеното кралство, който използва модерната окачена система за външно осветление без стълбове FreeStreet от Philips.

  На горната площадка на многоетажния паркинг осветителните тела FreeStreet се поддържат от стоманени колони, вградени в конструкцията на сградата, докато на наземния паркинг Philips осигурява свободно стоящи колони, разположени в краищата на зоната.

  Предимства

  Кръгове за предимствата