В момента разглеждате уебсайта на Philips lighting. На Ваше разположение има и локализирана версия.
Предложения

  Виждаме повече,

  харчим по-малко

  Паленсия,

  Испания

   

  Научете как един град става по-приятен за живеене и намалява разходите за поддръжка, консумацията на енергия и отделянето на CO₂.

  Пътищата на Паленсия, осветени през нощта

  Intelligentcity е модерно

  решение, което може да оптимизира общественото осветление, като направи града по-приятен за живеене, по-сигурен, енергийно ефективен и намали разходите за поддръжка."
  Мъж и дете играят на карти на улица в Паленсия с осветление от Philips
  На разходка по улиците на Паленсия през нощта с осветление от Philips

  Предизвикателството на клиента

   

  Мрежата от остарели улични лампи на Паленсия е скъпа и неефективна, цветопредаването е лошо, а отделянето на CO₂ – твърде високо. Макар че мрежата очевидно тежи на градските финанси, общинският съвет няма бюджет да смени 11 000 улични лампи.

  Philips осветява град Паленсия

  Правилното осветление 

   

  В търсенето на достъпно решение общинският съвет на Паленсия решава да обнови своите лампи чрез фирмата за енергийно обслужване Clece. Докато фирмата осигурява първоначалното финансиране за модернизацията, Паленсия ще успее да изплати инвестицията от икономиите, осигурени от новите лампи.

   

  На първия етап от обновяването са инсталирани 3139 осветителни тела. Светодиодните Luma са избрани като енергийно ефективно решение за главните пътища и булеварди в града, светодиодните Selenium са инсталирани в жилищните райони, а старата част на града е обновена със светодиодните Villa. Осветителните тела са свързани през възли за РЧ управление Starsense към софтуера CityTouch, осигуряващ дистанционно управление на осветлението по райони.

   

  Разликата е от небето до земята. Намалената консумация на енергия носи огромни икономически и екологични ползи за общинския съвет, който лесно може да управлява осветеността в различните райони със CityTouch. Новите осветителни тела осигуряват висококачествена светлина с отлично цветопредаване, което засилва усещането за безопасност и удобство. В крайна сметка Паленсия става значително по-приятен град – както за посетителите, така и за неговите жители.

  CityTouch

  CityTouch

  Вашият град оживява. Лесно, гъвкаво и динамично управление на градското осветление.

  Разгледайте продукта

  Модернизирана

  градска

  атмосфера

  Екипът

  Община Паленсия

  Клиент

  Ракел Лопес

  Ръководители на проекта – Philips

  Габриел Руби

  Ръководители на проекта – общински съвет на Паленсия

  Хайми Понтиго

  Ръководители на проекта – Clece

  Подобни примери