В момента разглеждате уебсайта на Philips lighting. На Ваше разположение има и локализирана версия.
Предложения

  По-безопасно движение

  в тунела Миър, Обединеното кралство

  Тунелът Миър,
  Стоук он Трент, Обединеното кралство


  Научете как тунелът Миър създава постоянна безопасност за водачите със светодиодно тунелно осветление
  Тунелът Миър със светодиодно осветление от Philips

  Силно
  препоръчвам

  инсталирането на светодиодната система T-line. Откакто инсталирахме светодиодно осветление T-line, намалихме общите си разходи за поддръжка, спестихме значителни средства за електроенергия, намалихме въглеродните емисии и опасностите за служителите“.

   

  - Пол Даймънд, ръководител „Планиране“ на тунела Миър, Amey

  Ефективно осветление от Philips за тунела Миър – по-безопасно шофиране
  Светодиодните осветителни тела Philips ефективно осветяват тунела Миър

  Предизвикателството на клиента

   

  Тунелът Миър има нужда от новаторско осветление. Старата система за осветление от луминесцентни и натриеви лампи не е икономична и често се поврежда. Необходимо е модерно осветление, което да свежда до минимум прекъсванията на движението по тунела.

  Автомобил минава през тунела Миър

  Правилното осветление

   

  Със своята дължина от 248 метра, тунелът Миър има нужда от надеждно осветление, за да гарантира безопасността на водачите. Предишната система за осветление е инсталирана, за да спази стар нормативен стандарт, но осветителните тела не работят добре и често прекъсват.

   

  Светодиодните осветителни тела Philips T-line се оказват светлината в края на тунела. Те са избрани от изпълнителя на пътното строителство поради отличните си екологични показатели, качество на светлината и дълготрайност. Взето е решение да се свали старата система и да се инсталира арматура с 600 тела T-line. Новата система използва два варианта на осветителното тяло, за да осигури линейна светлинна конфигурация. Това означава, че ако някое от тях се повреди, това няма да се отрази особено на общото осветление.

   

  Светодиодната технология вече има редица предимства. Светодиодното осветление има моментален пуск след отпадане на захранването, което премахва потенциално опасния период за изстиване, необходим на натриевите лампи. Освен това светодиодните светлинни източници са по-малко уязвими от ниски околни температури, които значително могат да намалят светлинната емисия на луминесцентните лампи.


  Лампите в тунела се намаляват и усилват автоматично според външната осветеност, за да не се налага очите на водачите да свикват при влизането и излизането от тунела. Тъй като водачите няма нужда да намаляват скоростта, движението върви гладко и безопасността се увеличава.

  Намаляване на риска
  със светлина 

  Екипът

  Amey от страна на Агенция „Пътища“

  Клиент

  SPIE WHS

  Партньор по проекта

  Тунелът Миър

  Обект

  Подобни примери