В момента разглеждате уебсайта на Philips lighting. На Ваше разположение има и локализирана версия.
Предложения

  Следващата глава на
  градското осветление

  Изследване на City.People.Light

  Малко светло вдъхновение. Изследването на City.People.Light разглежда най-новите и бъдещите тенденции в градското осветление. С мненията на архитекти, специалисти по градоустройство и водещи творци е разгледано как ще изглеждат и какво ще представляват нашите градове в бъдещето.

   

  Най-новите резултати от изследователската програма са публикувани в книга с интервюта с експерти, основни тенденции и вдъхновяващи идеи за осветление от нашите семинари „Създаване на човешкия град“.

   

  Едно бързо разлистване на този футуристичен конспект ще хвърли малко светлина върху съдбата на европейските градове – както от социокултурна гледна точка, така и от гледна точка на градското осветление.

   

  Изследването на City.People.Light за 2014 г. можете да намерите в специализираните книжарници по света, да го купите от Amazon.com или да разгледате книжката. Вижте и раздела за изтегляне по-долу.

  Скица от изследването на City.People.Light

  Интервюта с експерти

   

  Готови ли сте за малко задълбочена информация? Книгата съдържа разговори с известни анализатори, отраслови експерти и водещи професионалисти по градоустройство, архитектура и планиране.

  Интервю от експерт

  Матрица „Градско бъдеще“

   

  Представяме ви матрицата „Градско бъдеще“: помощният инструмент за цялата програма City.People.Light. Научете повече за този практичен аналитичен инструмент и как можете да го използвате, за да дефинирате своята стратегия в осветлението.

  Експерт обяснява матрицата „Градско бъдеще“

  Семинари  

   

  Запознайте се с идеите за светлината, разработени на семинарите „Създаване на човешкия град“. Тези мероприятия се проведоха в шест различни европейски града и в тях взеха участие някои от най-видните специалисти по градоустройство и архитекти по благоустройство в Европа.

  Жена скицира по време на семинар

  Марко Беволо

   

  Марко е експерт в областта на стратегическото проектиране, изследването на хората и градското бъдеще. Той е основател на Marco Bevolo Consulting, бивш директор в централата на Philips Design в Холандия.

   

  Изнасял е лекции в Школата по бизнес Уортън, Политехниката Темасек в Сингапур, Европейския институт по дизайн, Института по модата в Арнем и Университета в Тилбург, Холандия.

   

  Сред множеството негови отличия са двете награди за най-добър доклад на конференцията ESOMAR и наградата за отлични постижения Emerald Literati. Членува в Асоциацията на професионалните футуристи.

  Авторите на книгата
  Тапио

  Тапио Розениус

   

  Тапио е основател на Lighting Design Collective – фирма, специализирала се в решения за архитектурно и художествено осветление с единствен по рода си интегриран асортимент, включващ най-модерни услуги като създаване на цифрово съдържание, разработка на софтуер за осветление и стратегии за проектиране. Фирмата има офиси в Мадрид, Лондон и Хелзинки и работи със световна мрежа от сътрудници.

  Родом от Финландия, Тапио е проектант и художник, чиито произведения са реализирани в повече от 25 страни и са удостоени с редица награди в областта на художественото осветление и осветителното проектиране.


  Тапио има магистърска степен от Университета UCL Бартлет в Лондон и Medianomi по проектиране на осветление от TTVO, Финландия. Той редовно изнася лекции на академии и професионални събития по архитектура и дизайн.

  Свържете се с нас

   

  Използвайте този формуляр за делови запитвания за нашите професионални системи за осветление

   

  Използвайте нашия подробен формуляр за по-сложни въпроси