Предложения

  Услуги за осветление,
  които отговарят на нуждите на бизнеса Ви

  Услуги за осветление, които създават стойност


  Възможностите на днешните технологии за осветление далеч надхвърлят това да осигуряват светлина. Philips има водеща роля в областта на осветлението със своите новаторски, персонализирани услуги, с които получавате необходимото Ви качество светлина на много по-ниска цена, така че да постигате по-добри работни резултати.

   

  Услугите на Philips включват оценка на текущото Ви осветително оборудване, създаване на нов план за осветление, безпроблемно техническо обслужване, дистанционна поддръжка и гарантирана равномерност на светлината. Изберете Philips за свой партньор и се възползвайте от осветление, което допринася за успеха на компанията Ви. Ние ще се погрижим за светлината, за да можете Вие да се погрижите за бизнеса си.

  Най-добрият план за обслужване според нуждите Ви от осветление

  професионални услуги – услуги за осветление от Philips
  Професионални услуги
  Информация за осветлението и персонализиран дизайн

   

  Искате ли да модернизирате осветителното си оборудване? Ще направим оценка на съществуващата Ви инсталация и ще Ви предоставим ясна информация и съвети за оптимизиране на плана за осветлението, като се съобразим с нуждите и желанията Ви. Това може да включва всичко от изцяло нови дизайн до директна лесна замяна със светодиодно осветление.

  услуги за експлоатационния срок – услуги от Philips
  Услуги за експлоатационния срок
  Удължете живота на Вашата осветителна система

   

  Осветителната инфраструктура е един от най-ценните и важни активи на организацията Ви, така че е добре да защитите инвестицията си. Чрез подходящ план за поддръжка и дистанционна помощ, с по-малко прекъсвания и неочаквани разходи, можем да Ви помогнем да увеличите експлоатационния срок на продуктите си и да оптимизирате ефективността им.

  услуги на проектна база – възлагане на осветителната инфраструктура на външен изпълнител
  Услуги за управление на осветлението
  Отлична ефективност за Вашето осветление

   

  За да си осигурите абсолютно спокойствие, защо не възложите осветителната си инфраструктура на външен изпълнител? С услугите ни за управление на осветлението получавате комплексна помощ – от първоначалния дизайн и инсталирането до непрекъснатата безпроблемна експлоатация и поддръжка. Ще вземем предвид и икономическата устойчивост на Вашия бизнес и ще Ви помогнем да сведете до минимум отделянето на въглерод.

  Вижте какво могат осветителните системи...

  Имате въпроси? Предложения?

  Можете да се свържете с нас по всяко време –
  ще се радваме да чуем мнението Ви!