В момента разглеждате уебсайта на Philips lighting. На Ваше разположение има и локализирана версия.
Предложения

  Услугите за осветление
  се преместиха към Signify

  Изображение на за осветление на Philips Lighting

  Услугите за осветление вече са налични от Signify


  Възможностите на днешните технологии за осветление далеч надхвърлят това да осигуряват светлина. Signify има водеща роля в областта на осветлението със своите новаторски, персонализирани услуги, с които получавате необходимото Ви качество светлина на много по-ниска цена, така че да постигате по-добри работни резултати.
   

  Услугите на Signify включват оценка на текущото Ви осветително оборудване, създаване на нов план за осветление, безпроблемно техническо обслужване, дистанционна поддръжка и гарантирана равномерност на светлината. Изберете Signify за свой партньор и се възползвайте от осветление, което допринася за успеха на компанията Ви. Ние ще се погрижим за светлината, за да можете Вие да се погрижите за бизнеса си.

  Signify Lighting Services


  Signify е начело с персонализирани услуги за осветление, които осигуряват качеството на светлината, която Вашият бизнес заслужава.

  Професионални услуги

  Персонализирани светлинни решения
  професионални услуги
  Независимо дали обновявате осветителните тела или предприемате цялостно препроектиране на системата, ние можем да Ви помогнем да направите така, че осветлението да работи както за Вас, така и за Вашия бизнес.

  Услуги за експлоатационния срок

  Удължете живота на осветлението си
  Услуги за експлоатационния срок
  Осветлението е важна част от Вашия бизнес. Ето защо ние предлагаме персонализирани планове за поддръжка, за да поддържате Вашата осветителна система да работи най-добре във времето.

  Услуги за управление на осветлението

  Нека се погрижим за Вашето осветление
  Услуги за управление на осветлението
  Ние покриваме периода от първоначалния дизайн и инсталирането до непрекъснатата безпроблемна експлоатация и поддръжка. Можете да се съсредоточите върху това, в което сте най-добри - да се грижите за бизнеса си.

  Искате да научите повече


  Свържете се с местния център за контакт за въпроси и запитвания.