Предложения

  Блестящи идеи
  за вашата дейност

  Консултантски услуги

  Вашата система за осветление е като важен член на екипа. Разберете колко добре работи с консултантските услуги за осветление от Philips. Нашите консултанти ще анализират ефективността на вашата система и ще определят как може да бъде подобрена, след което ще ви докладват какво ще спечелите от евентуалната модернизация.

   

  Търсите идеи как светлината може да подобри обстановката? От простото декоративно осветление до разкрасяването на градове, Philips ще ви посъветва за най-добрите варианти за вашите потребности.

  Трима делови хора обсъждат

  Анализираме вашата енергия

   

  Вашата система за осветление може да ви излиза по-скъпо, отколкото предполагате – и не става дума само за месечната сметка за ток. Ние предлагаме експертни изчисления за това колко енергия изразходва вашето осветление, колко ви струва и колко въглерод отделя.

   

  След това можем да определим какви икономии би осигурила една модернизация и как може да се използва осветлението, за да подобри настроението на хората във вашата сграда. Подробните анализи ще разкрият също така какво е необходимо, за да се реализират промените.

   

  С конкретните факти и цифри, осигурени от един енергиен анализ, ще можете аргументирано да изберете най-добрия вариант за вашата дейност.

  Делови хора гледат бяла дъска

  Превръщаме творческите идеи в реалност 

   

  Осветлението от ново поколение може да направи чудеса за вашата дейност – максималната енергийна ефективност е само върхът на айсберга. Творческото осветление може да поддържа или повишава работоспособността, да увеличава приходите, да превърне сградата в забележителност и много други неща.

   

  Philips има готовност да превърне творческите идеи в реалност.

  Делови хора обсъждат проект на таблица

  Помагаме при планирането и реализацията 

   

  Определянето на необходимия проект за осветление е само част от пътя. След това трябва да решите как ще се осъществи. Нашите консултанти ще ви помогнат да разработите план, съобразен точно със специфичните потребности на вашата дейност.

  Човек работи в своя офис

  Помагаме да убедите колегите 

   

  Нашите консултанти ще ви помогнат да разработите ясни и убедителни бизнес планове, представящи ползата от инвестицията. Ще можете да обясните подробно предимствата на проекта и необходимата за неговата реализация работа.  

   

  Добре е да знаете, че Philips може да ви помогне и при управлението и финансирането на модернизацията. С услугите за проекти и услугите на Lighting Capital от Philips инвестицията като време, главоболия и отчисления от паричния поток за вас може да бъде минимална – и дори никаква.

  Примери

  Свържете се с нас

   

  Използвайте този формуляр за делови запитвания за нашите професионални системи за осветление

   

  Използвайте нашия подробен формуляр за по-сложни въпроси