Предложения

  Погрижете се за всичко до най-малкия детайл
  с персонализиран план за осветление

  Професионални услуги

  Информация за осветлението и персонализиран дизайн

  професионални услуги за осветление – как да проектирате осветлението

  Светотехнически одит и услуги

   

  За отличното осветление е нужен експертен план. За да Ви помогнем да вземете информирано решение, от Philips първо ще направим оценка на това доколко добре текущото Ви оборудване отговаря на нуждите Ви от осветление. Ще извършим подробен одит на организацията, съоръжението или проекта Ви. Ще използваме събраните на място данни, за да създадем оптимизиран дизайн на осветлението, който да отговаря на изискванията Ви сега и за в бъдеще.

  Осветление от Philips – консултантски услуги

  Консултантски услуги

   

  Едно е да знаете какво искате от осветлението си, но друго е да сте наясно как да го постигнете. С помощта на консултантските услуги от Philips заедно ще създадем най-ефективния дългосрочен план за осветление, който може да включва всичко от директна замяна със светодиодно осветление до изцяло нова инсталация. Също така ще Ви помогнем да изготвите убедителен бизнес план и ще Ви предложим варианти за финансиране, за да освободите финансови ресурси за основната си дейност.

   

  След като зададете приоритетите и целите, които искате да постигнете с новото си осветление, консултантите ни ще Ви помогнат с подробностите. Това включва използване на подробен дизайн за практическата работа, визуализации на крайната инсталация и макети.

  Референтен проект

  Тунелът „Сьорнес“

  Качествено осветление чрез професионални услуги за планиране и дизайн

   

  Philips оборудва 236-метровия тунел „Сьорнес“ в Олесун, Норвегия с адаптивна система за светодиодно осветление чрез услуги за планиране на проектна основа, дизайн на системите и пускане в експлоатация, за да осигури напълно интегрирана концепция за осветлението.

  Имате въпроси? Предложения?

  Можете да се свържете с нас по всяко време –
  ще се радваме да чуем мнението Ви!