Предложения

  Блестящи идеи
  за вашата дейност

  Услуги за проекти

  Инсталирането на нова система за осветление може да се окаже сериозно предизвикателство. Услугите за проекти с осветление от Philips ще ви помогнат да го направите бързо, икономично и с минимум прекъсвания на дейността. Ние ще ви осигурим пълно управление на проекта, за да не се занимавате с безброй доставчици, изпълнители и транспортни фирми. Ако пък вече имате екип, ще работим с него, за да гарантираме, че всичко върви по план.
  Хора обсъждат проект на маса

  Управление на проекта   

   

  Независимо до каква степен участваме, нашите ръководители на проекти ще ви помогнат да превърнете чертежите в действителност възможно най-гладко.

  Консултант и работник обсъждат проект

  Инсталиране на вашата система

   

  Правилното инсталиране на една система за осветление вероятно е най-важната част от всеки проект. Изключително важно е оборудването да бъде подготвено правилно, монтирано внимателно и проверено обстойно, за да работи както трябва. Ако се доверите на Philips да инсталира вашата система за осветление, можете да бъдете сигурни, че тя ще работи надеждно дълги години.

   

  Макар че има много добри фирми, които могат да инсталират вашето оборудване, никой не разбира продуктите на Philips по-добре от нас. Затова предлагаме и партньорство за отделни инсталации във всевъзможни проекти за осветление. Ако пък вече имате предпочитан изпълнител на инсталацията, можем да осигурим професионален и дружески контрол.

  Хора обсъждат проект на маса

  Интегриране и програмиране

   

  Когато вашият проект има изисквания извън стандартните за едно осветление, можем да помогнем. Нашите инженери могат да интегрират вашето осветление със системите за отопление, музика, визуална комуникация и безброй други носители. Можем да ви предложим дори специализирана поддръжка за интегрирането. Можем например да ви изработим поръчков софтуер за управление, ако не е бил предоставен от производителя на оборудването.

   

  ЗАБЕЛЕЖКА: Някои услуги може да не се предлагат във всички страни. Проверете при местния представител на Philips.

  Примери

  Свържете се с нас

   

  Използвайте този формуляр за делови запитвания за нашите професионални системи за осветление

   

  Използвайте нашия подробен формуляр за по-сложни въпроси