Добавяне на ниво на защита с UV-C дезинфекция на въздуха от Philips

Осветяване на пътя към „новото нормално“

Училище Pomme D'Api, Мадрид, Испания

Philips осигури спокойствие за учениците, родителите и служителите в училище Pomme D'Api в Мадрид чрез UV-C дезинфекция, като създаде по-сигурна вътрешна среда, без да нарушава динамиката в класните стаи.

Устройствата за UV-C дезинфекция на въздуха от Philips осигуряват допълнително ниво на защита и ни позволяват да не носим повече маски за лице. На места, където има много хора, трябва да се вземат подобни мерки.
- Sébastien Dumas, учител в училище Pomme D'Api
Устройства за UV-C дезинфекция на въздуха от Philips

Предизвикателство, свързано с клиентите

За Pomme D'Api чувството за сигурност по време на учебния процес без маски за лице беше ключова стъпка за адаптирането към „новото нормално“. Вирусите и други инфекции се разпространяват бързо в училищата за тази възрастова група, с деца от 2 до 6 години – и налагането на мерки за социално дистанциране в тази ранна възраст е трудно. Целта беше да се въведе ефективна система, която да бъде лесна за използване и поддръжка и да помогне да се опази училището от вируси, без да се прекъсват учебните часове.

Устройства за UV-C дезинфекция на въздуха от Philips

Ефективност, ползи и устойчиво развитие

Бяха инсталирани две устройства за UV-C дезинфекция на въздуха от Philips, за да помогнат на Pomme D'Api да постигне целта си – да даде възможност на учениците да се върнат към учебния процес без маски, без необходимост от социално дистанциране или намаляване на размера на класа и без страх от заразяване. UV-C дезинфекцията на въздуха е доказано решение, което инактивира до 95% от микроорганизмите в помещението само за един час1. Устройството е преносимо, може да се използва, докато обитателите са в стаята, и е безшумно, което гарантира, че няма да пречи на ученето на децата.

Henan Zhongke Lianchuang Test Service Co., Ltd Заключение от теста: Уредът за UV-C дезинфекция на въздуха от Philips (UVCA200) е работил съответно 60 минути и 120 минути в тестова камера от 80 m³ и степента на унищожаване на естествените бактерии във въздуха е била ≥95% при всеки тест, което отговаря на изискването на WS/T648-2019 (Общи хигиенни изисквания за машина за дезинфекция на въздуха)

Свързани примери