В момента разглеждате уебсайта на Philips lighting. На Ваше разположение има и локализирана версия.
Предложения

  GreenParking

   

  Безжично LED осветление с датчици за паркинги

  Пестете енергия и намалете разходите, като същевременно подобрите сигурността

  Осветлението за паркинги може да бъде скъпо, особено ако се използва денонощно. GreenParking е безжична светодиодна осветителна система за паркинги, която отчита присъствието на хора и автомобили и така осигурява необходимото осветление, спестява електроенергия и намалява разходите с до 80%.

   

  Отчитането на присъствието, гъвкавото регулиране на осветлението, дългият полезен живот и светодиодно осветление с ниски изисквания за поддръжка Ви дават възможност да изградите осветление за паркинги с по-добри показатели за устойчиво развитие, като същевременно поддържате високи нива на удобство и безопасност.

   

  Благодарение на интуитивните безжични системи за управление това решение с автоматично конфигуриране се инсталира и програмира лесно както в нови, така и във вече изградени паркинги.

  Системата Pacific LED GreenParking

  Предимствата на GreenParking с един поглед

  Решението за осветление за паркинги GreenParking от Philips Lighting осигурява бърза възвръщаемост на инвестициите чрез икономии на енергия и по-ниски разходи.

  До 80% икономии на разходи за експлоатация

  Енергийно ефективното светодиодно осветление и технологията за интелигентно управление помагат за намаляването на потреблението на електроенергия.

  Намалявате ненужното осветление

  Благодарение на отчитането на присъствие и зоналното регулиране осветлението в паркинга се активира при нужда.

  Гарантирана безопасност на посетителите

  Персонализирате зоните на осветеност в паркинга с цел оптимизиране на видимостта, безопасността и комфорта.

  По-малко разходи за поддръжка

  Светодиодните осветителни тела са с по-дълъг живот и по-рядка нужда от подмяна.

  Лесно надграждане

  Лесно надграждате съществуващите, добавяте нови осветителни тела и ги конфигурирате чрез безжични системи за управление.

  Подготвяте паркинга си за бъдещето

  Нашата гъвкава система за осветление на паркинги е приложима както при директна замяна, така и при нови съоръжения.

  Какви възможности предоставя GreenParking

   

  GreenParking от Philips Lighting е безжична система за LED осветление, която Ви спестява енергия благодарение на отчитането на присъствие и зониране на осветеността. 

  Как работи


  GreenParking е безжична система за осветление, която съчетава дългия полезен живот и енергийна ефективност на светодиодното осветление със системи за контрол, датчици и опции за зониране, с цел по-висока сигурност и намаляване на разходите.

  Изборът е Ваш

   

  GreenParking може да се монтира по един от следните два начина: да се комбинира с осветителните тела Pacific LED с дълъг живот чрез устройства за отчитане на присъствие с безжично управление или чрез някое от гамата от осветителни тела Pacific LED с вграден датчик. Осветителните тела са влагозащитени и издържат в сурова среда.

   

  И при двата варианта получавате отчитане на присъствието, автоматично регулиране и отлично качество на осветлението без цветови колебания. На стените и таваните могат да се монтират външни датчици спрямо нуждите в паркинга Ви, а вградените датчици премахват нуждата от допълнително хардуерно оборудване. 

   

  Най-новото поколение светодиодно осветление Pacific е първото съобразено с нуждите на кръговата икономика решение от портфолио от продукти, оптимизирани за целите на кръговото осветление. Дизайнът му позволява по-ефективно и регенеративно използване на естествените източници, с което се затваря цикълът на материалите съгласно принципите на кръговата икономика. Модулното сглобяване и дизайн улесняват поддръжката и надграждането. Наред с това решението осигурява оптимална ефективност през целия си полезен живот.

  Решението за осветление за паркинги GreenParking от Philips Lighting осигурява бърза възвръщаемост на инвестициите чрез икономии на енергия и по-ниски разходи.

  Референтни проекти

  Свържете се с нас

  Свържете се с местния ни център за контакти,
  ако имате въпроси и запитвания

  Файлове за изтегляне

  Разгледайте други осветителни системи за своята сграда