В момента разглеждате уебсайта на Philips lighting. На Ваше разположение има и локализирана версия.
Предложения

  По-интелигентно

  складово

  осветление

  Гъвкава и интелигентна енергоспестяваща система

  Става  лесно
   

  Услуги, съобразени с вас


  Можем да ви предложим пълен пакет за обслужване, включващ всичко от дефинирането и определянето на обхвата на проекта, проектирането и доставката, до следенето и помощта за финансирането. Получавате и възможност да изберете удължени гаранции със специализирана диагностична и експертна поддръжка.

  Философия на услугите за експлоатационния срок


  Philips има несравними възможности да вижда пълната картина и да опростява целия процес на преоборудване или инсталиране на ново осветление. Ние можем да работим заедно с вас през целия проект и след него, за да оползотворим максимално потенциала на вашата система за осветление – сега и в бъдеще – истински подход за обслужване през целия експлоатационен срок.

  Защо избираме услугите от Philips?


  Ние сме не само надежден партньор, известен със своите високи стандарти за качество и обслужване, но имаме и далновиден подход към въпросите по текущата поддръжка. Нещо повече – с развитието на технологиите за осветление, можем да ви консултираме за интегрирането на нововъведения във вашата по начало готова за бъдещето система GreenWarehouse.