В момента разглеждате уебсайта на Philips lighting. На Ваше разположение има и локализирана версия.
Предложения

  Системи за осветление:

  за обществени пространства

  Красиво проектираното и интелигентно управлявано обществено осветление помага на жилищните райони да процъфтяват, като съживява кварталите, привлича посетители и създава чувство за сигурност у туристите и жителите. Изчерпателният осветителен план може да отличи един град, като го направи търсена дестинация и същевременно помогне за постигането на важни екологични и енергоспестяващи цели.

   

  С дистанционното следене, интелигентното управление на активите, интелигентното регулиране на осветлението по настройки за обстановката и интелигентното измерване на електроенергията, свързаните системи за осветление от Philips коренно преобразяват управлението на общественото осветление. Свързаното осветление създава разширяеми, напълно интегрирани решения, които гарантират възможно най-добри впечатления за посетителите и жителите, рационализират технологиите за управление и свеждат до минимум разходите за градовете.

  Интелигентните градове
  са свързани градове

  Подобрете управлението на осветлението с опростена експлоатация  

   

  Със софтуера CityTouch за управление на осветлението и интегрираната комуникация със светлинните точки можете значително да намалите консумацията на енергия и оперативната сложност в града, разходите и същевременно да оптимизирате процесите.

   

  Със свързаните системи от Philips можете да осветявате градските центрове, паркове и пътни артерии гъвкаво и ефективно. Можете да осигурявате най-подходящите нива на осветеност когато и където е необходимо, както и да променяте своите планове с промяната в потребностите от осветление – всичко това с един лесен интерфейс за управление с уеб браузър.

   

  Планирането, контролирането и управлението на цялата осветителна инфраструктура е по-лесно от всякога – с ползи както за околната среда, така и за общинския бюджет.

   

  Научете повече за CityTouch

  готови за всичко

  Демонстрирайте своя ангажимент към устойчивото развитие

   

  Държавните и общинските организации имат уникална възможност да застанат на водещите позиции в енергийната ефективност и устойчивото развитие. Можете да демонстрирате своя ангажимент с тези инициативи, като инсталирате енергоспестяващи, оперативно ефективни системи за свързано осветление във Bашите съоръжения и обществени пространства.

   

  С потенциал за постигане на икономии на енергия от 70% и дори повече в сравнение с традиционните системи за осветление, интелигентното управление на осветлението и други услуги и ресурси могат да направят от Bашата сграда или градско пространство витрина за бъдещето на осветлението и двигател за внедряването на устойчиви решения в цялата общност.

  Интелигентните градове – готови за всичко

   

  Свързаните системи за осветление от Philips могат да ви помогнат да превърнете осветлението в основен компонент от плановете за устойчивост на Вашия град. Общественото осветление става устойчиво, когато е гъвкаво, управляемо и интегрирано – когато е свързано и интелигентно.

   

  Безпроблемните, напълно разширяеми и свързани от край до край системи за осветление подпомагат целите за устойчивост на един град, като осигуряват най-гъвкавите, рационални и интелигентни технологични операции за ръководителите на градовете, имат най-малко отражение върху околната среда и оставят възможно най-доброто впечатление от общественото осветление у гражданите и посетителите.

  По-добри впечатления, по-добър живот

  Ако привличате повече посетители с качествено осветление, те ще идват

   

  Системите за осветление от Philips поставят акцента върху енергийната ефективност, екологичността и намалените разходи в градската среда, но предимствата не свършват дотук.

  С подходящата комбинация от светлинни конфигурации, включително светодиодно осветление с променливи цветове, можете да създавате блестящи елементи в своята община, които могат да имат огромно отражение върху местните жители. Архитектурното осветление на мостове, в градските центрове или на фасадите на емблематичните сгради може да стимулира туризма и да привлече хората към ресторантите, кафенетата, парковете и магазините в квартала.

  Парк с красиво осветление от Philips

  Светът е сцена: дайте главна роля на своя град

   

  Първокласното фасадно и архитектурно осветление може да разкраси Вашия град, като открои историческите и емблематичните мостове, музеи и паметници. Добре планираното и внимателно управлявано външно осветление може да създаде поразителен и модерен нощен пейзаж, който да превърне общината в образец.

  Светодиодните и другите решения за архитектурно осветление от Philips ви позволяват да откроите своя град, да засилите гордостта и обвързаността на неговите жители, като същевременно увеличите максимално екологичността, устойчивото градско развитие и подобрите усещането за комфорт и сигурност както на гражданите, така и на посетителите.

  По-светли, по-безопасни, по-екологични

   

  Системите за осветление от Philips позволяват на градовете да създават модерни решения, които разкрасяват и въодушевяват. Същевременно те се съобразяват с крехкото равновесие между облика на един град и потребностите на неговите жители. Опитът и несравнимите познания на Philips ни позволиха да разработим решения за светодиодно осветление, които са както практични и красиви, така и енергийно ефективни и екологични.

   

  Известно е, че неефективното осветление изчерпва скъпоценните богатства на нашата планета, а емисиите се отразяват на качеството на въздуха, който дишаме. Също така е важно да разбираме отражението на изкуственото осветление върху нашия сън и другите естествени процеси, влияещи върху качеството на нашия живот като цяло. Като ограничават светлината само когато и където е необходима, нашите решения могат да ви помогнат да си възвърнете „нощните небеса“: в името на красотата, естествените ритми и съхраняването на околната среда.

  Крайбрежна алея, осветена по-екологично

  Избираме система, която е точно за вас


  Без предложения от типа „това върши работа за всичко“

  Специфицирането на системите за осветление от Philips започва от Bас – Bашата дейност, вашата организация, Bашите цели.

   

  Експертите по на Philips заедно с вас набелязват необходимите ви специфични възможности на системата, след което ви помагат да я проектирате така, че да изпълнява тези потребности – сега и в бъдеще, – докато Bашата дейност се развива и променя.

   

  Открийте местния експерт по системите на Philips

  Проектиране на Bашата система за осветление

  осветителни тела + системи за управление + услуги + поддръжка

  Пакетирани предложения

  Разгледани примери