В момента разглеждате уебсайта на Philips lighting. На Ваше разположение има и локализирана версия.
Предложения

  Системи за осветление за

  търговски обекти, хотели и ресторанти

  Също като стоките, които продавате, и храната, която сервирате, стилният дизайн и превъзходното осветление могат да оставят трайни впечатления.

   

  Свързаните системи за осветление от Philips издигат управлението на ново равнище във вътрешните площи на Вашите търговски обекти, хотели и ресторанти. Свързаното осветление съчетава най-модерния интуитивен софтуер за управление на осветлението, цифров контрол и най-добрите в своя клас осветителни тела от Philips, за да ви осигури централизирано управление на всяка светлинна точка във Вашата среда. Като познавате по-задълбочено действията и предпочитанията на Вашите клиенти, можете да приспособите осветлението, за да създадете приветлива и запомняща се обстановка, като същевременно постигнете целите за енергийната ефективност и екологосъобразността – крайъгълен камък на Вашата марка.

  Най-подходящата
  светлина там,

  където хората пазаруват, хранят се и си почиват

  Най-добрата светлина излиза на преден план

   

  С динамичното светодиодно осветление и системи за управление можете да намерите идеалния тон, за да привличате вниманието и да представяте стоките в най-притегателна светлина. Можете да използвате светлина с висок индекс на цветово възпроизвеждане и регулируем спектър, за да променяте атмосферата в зависимост от часа или да карате цветовете на определени артикули да изпъкват.

  любим

  Направете Вашия обект любим

   

   

  Използвайте динамично осветление и модерни системи за управление, за да създадете неповторима атмосфера в магазина – така клиентите ще имат повод да се задържат и да се връщат. Превърнете своя магазин, хотел или ресторант в истинска дестинация с преобразяващи пълноцветни светодиодни светлинни представления – идеален начин да се прочуете и да придадете блясък на своята марка.

  магазин за мода House of Fraser

  Несравним контрол, постоянно удоволствие за клиента

   

  Нашите модерни системи за управление и гъвкави, енергийно ефективни професионални осветителни тела осигуряват превъзходно – и надеждно – удоволствие за клиента. С решенията за цифрово управление на множество обекти, съчетани с интелигентната арматура за светодиодно осветление, можете да реализирате идеен проект внимателно и последователно – дори в цяла верига магазини, ресторанти или хотели. Определете оптималното осветление за различните изложени стоки или площи, след това адаптирайте и регулирайте модела на осветлението във всеки магазин, хотел или ресторант. Подобрете обстановката в една хотелска стая или ресторант, акцентирайте върху изложените стоки по възможно най-ангажиращия визуално начин и се погрижете Вашият обект да се представи с всички предимства, като същевременно увеличите максимално икономиите на енергия с управление според присъствието и графици за регулиране.

  Дайте на клиентите това, което им трябва – 
  навсякъде  

  Информация в интернет, продажби в магазина  

   

  Клиентите често правят спонтанни решения за покупка в магазина. Днес купувачите използват своите смартфони, за да проверяват всевъзможна информация, докато разглеждат рафтовете. Ако намерят по-изгодно предложение, те могат да дадат парите си на друг търговец – онлайн или другаде.

   

  Свързаните системи за осветление от Philips ви позволяват да повишите удоволствието от пазаруването за Вашите клиенти на самите щандове – така видяното онлайн се превръща в купено в магазина.

   

  С вградените датчици и безжична комуникация, свързаните системи за осветление от Philips създават система за вътрешно позициониране, която може да фиксира купувачите в магазина и да ви позволи да им изпращате директно информация по специално разработени за мобилни устройства приложения за пазаруване. Можете да изпращате на клиентите по-добра информация за продуктите или да им предлагате специални отстъпки – всичко в името на

  продажбата.

  Видеоматериал за свързаното осветление

  Докато търсих авокадото, се случи нещо много хубаво. . .

   

  Къде е авокадото? Не бойте се – свързаната система за осветление от Philips ще ви каже!

   

  В една свързана система, магазинът осигурява професионално осветление на световно ниво, което същевременно функционира като платформа за прецизно вътрешно позициониране. Със специално разработените приложения за мобилни устройства за пазаруване, купувачите могат да намират артикулите в своя списък за пазаруване, да откриват нови продукти и дори да получават отстъпки в зависимост от тяхното положение в магазина.

   

  Вече можете да предоставяте подходяща информация и оферти на купувачите на самия търговски обект – където им е най-необходима и са най-възприемчиви към нея. При по-голямото удоволствие от пазаруването чрез една лична и динамична връзка с клиентите печелят всички: по-удобно за тях, повече продажби за вас.

  Жена в супермаркет отблизо

  Вашите клиенти: лично присъствие

   

  Тъй като осветлението е инсталирано навсякъде, където хората разглеждат и пазаруват, то е идеалната платформа за вътрешно позициониране. Вътрешното позициониране действа като GPS в магазина. Със специално разработените приложения за мобилни устройства, които клиентите използват по желание, можете не само да им предоставяте информация и отстъпки в зависимост от това на кой щанд се намират, но също така можете да следите техните навици и предпочитания в магазина – също както следите кои уеб страници разглеждат и какво купуват от вас в интернет.

   

   

  По-добрата представа за поведението на клиентите ви позволява постоянно да правите тяхното пазаруване във Вашия магазин по-приятно и по-лично – така по-лесно ще ги задържите като редовни клиенти. Редовните посещения на клиентите в един магазин, който е чудесно осветен и се приспособява към конкретните желания и предпочитания на клиента, са почти гарантирани. . . а те ще разкажат за него и на приятелите си.

  Избираме система, която е точно за Вас


  Без предложения от типа „това върши работа за всичко“

  Специфицирането на системите за осветление от Philips започва от Вас – Вашата дейност, Вашата организация, Вашите цели.

   

  Експертите по на Philips заедно с Вас набелязват необходимите ви специфични възможности на системата, след което ви помагат да я проектирате така, че да изпълнява тези потребности – сега и в бъдеще, – докато Вашата дейност се развива и променя.

   

  Открийте местния експерт по системите на Philips

  Проектиране на Вашата система за осветление

  осветителни тела + системи за управление + услуги + поддръжка

  Пакетирани предложения

  Разгледани примери