В момента разглеждате уебсайта на Philips lighting. На Ваше разположение има и локализирана версия.
Предложения

  Идеалното съчетание,

  за всяко пространство

  Правилната комбинация

   

  За да помогнем на изпълнителите на инсталациите да се възползват максимално от техническия и търговския потенциал на светодиодите, сме разработили виртуални „приложни пакети“. Всеки пакет е съставен по определено реално приложение, което може да спечели от подходящата комбинация от светодиодни осветителни тела или от осветителни тела и системи за управление.

  Тъй като повечето елементи са част от популярната серия CoreLine, съвместимостта е гарантирана, а инсталацията – безпроблемна.

  Офиси


  Офиси

   

  На работното място в офиса, осветлението може да помогне на хората да се съсредоточат, да общуват и да си сътрудничат. Подходящата светлина създава здравословна, удобна и вдъхновяваща среда.

   

  Изтегляне на PDF

  Коридор


  Коридор

   

  Осветлението в коридорите трябва да улеснява движението на хората. То трябва да осигурява ясна видимост, без да консумира повече енергия от необходимото.

   

  Изтегляне на PDF

  Промишленост


  Промишленост

   

  Промишлените приложения изискват ефективно осветление, за които ниското енергопотребление и поддръжка са задължителни. Осветлението трябва също така да създава ясна, безопасна и приятна среда.

   

  Изтегляне на PDF

   

   

  Складове


  Складове

   

  Складовите пространства често са претрупани и натоварени. С подходящо осветление обаче те пак могат да бъдат достъпни и лесни за движение с ясна и свежа светлина.

   

  Изтегляне на PDF

  Паркинги


  Паркинги

   

  В паркингите е най-важно хората бързо и безопасно да се ориентират – независимо дали ходят, или шофират. Това означава ярко осветление с незабавно включване и без тъмни пространства.

   

  Изтегляне на PDF  Всички приложни пакети включват специален набор от инструменти, които помагат за представянето на множеството предимства – полезна информация за приложението, проекти за осветление, инструмент за изчисляване на икономиите по отношение на общите разходи за притежаване, подробности за използването на комбинацията от продукти в пакета и много други.

  Примери

  Master LEDlamp

  за общо и акцентно осветление

   

   

   

   

   

   

   

  Повече информация

  Свържете се с нас

   

  Използвайте този формуляр за делови запитвания за нашите професионални системи за осветление

   

  Използвайте нашия подробен формуляр за по-сложни въпроси