В момента разглеждате уебсайта на Philips lighting. На Ваше разположение има и локализирана версия.
Предложения

  Изграждаме решения

  според вашите потребности

   

   

  Защо избираме Philips?

  Philips помага да постигате повече, като вниква в цялата специфика на вашата организация. В началото се запознаваме с предизвикателствата на вашата дейност и вашите екологични цели, като установяваме отличителните характеристики на вашето заведение. Със своя богат опит в здравните заведения и достъп до последните изобретения, ние можем да изберем най-подходящото за вашите потребности решение за осветление.
  Стая за образна диагностика с болнично осветление от Philips

  Улесняваме решенията

  Изборът измежду всички предлагани варианти за осветление може да бъде тежка задача за вас. Philips разполага с несравними възможности да ви облекчи в този процес. Ние избираме най-подходящите осветителни системи за вашите потребности, като ви даваме безпристрастна информация за техните характеристики, цена и енергоспестяващ потенциал. Нещо повече – за да улесним още повече нещата в дългосрочен план, ние мислим за поддръжката от самото начало.
  Лекар и дете играят със светлината

  Един доставчик, един пакет

  Придобиването на екологична система за осветление може да бъде сложен процес. Ние го улесняваме, като осигуряваме пълен пакет. От дефинирането и разработката на проекта до транспорта, инсталирането и финансирането на вашето ново болнично осветление, Philips изпълнява компетентно всеки етап.

   

  Разчитането на един доставчик означава по-малко време и пари за администрация, а с избора на Philips получавате възможност за удължени гаранции с експертна поддръжка.  Нашите допълнителни учебни програми ще повишат познанията на вашите собствени специалисти и ще увеличат максимално потенциала на системата за осветление.

  Лекари носят пациент под болнично осветление от Philips

  Четирите етапа в подхода на Philips

   

  За да се възползвате най-добре от новото осветление, Philips използва своя опит и компетентност, за да прецени всички аспекти от срока на проекта. Нашият подход е разделен на четири етапа:

  Чудесно осветена болница с осветление за здравни заведения от Philips
  Планиране – на обсъждания за определяне на обхвата се запознаваме с вашите амбиции и цели. На този етап търсим възможности да създадем екологично и модерно работно място с осветителна техника.
  Проектиране  – правим оценка на място на текущото положение, преди да изготвим предложения за енергоспестяващи решения.
  Изграждане – след като бъде договорено решение, Philips ще уреди доставката и инсталирането на системата от нашия способен екип.
  Управление – по ваше желание можем да следим, поддържаме и модернизираме вашето екологосъобразно болнично осветление, когато е необходимо.

  Нашата задача е хората по цял свят да бъдат по-здрави и да се чувстват по-добре

  Иновациите наистина променят света. Когато предлагаме нова технология, ние се стремим да направим света по-здравословен и по-екологичен.

   

  Поставили сме си задача да подобряваме живота на три милиарда души годишно до 2025 г. Повишената екологичност в здравните заведения и помощта за пациентите, персонала и жителите са неделими части от тази задача.

  Хората се чувстват по-добре