В момента разглеждате уебсайта на Philips lighting. На Ваше разположение има и локализирана версия.
Предложения

  Първото интелигентно

  осветително тяло с автоматично конфигуриране

  Първото интелигентно осветително тяло, проектирано за безпроблемно свързване

   

  С неокласическия дизайн на новата серия Iridium gen3 осветителното тяло се интегрира добре както в жилищните райони, така и по главните пътища. Вдъхновено от заоблената форма на Iridium, новото Iridium gen3 предлага най-доброто от новата светодиодна технология в съзвучие с вече наложения дизайн.

  Гледайте видеоматериала за Iridium gen3

   

  Iridium gen3 е първото интелигентно осветително тяло, проектирано за безпроблемно свързване. Въвеждане в експлоатация без главоболия – осветителното тяло просто се монтира и може директно да се контролира от разстояние през платформа CityTouch за управление на осветлението. Дистанционното управление на светлината става лесно!

  Система за осветление на стаи за пациенти

  Осветително тяло Iridium gen3, подготвено за CityTouch

   

  Iridium gen3 е интелигентно осветително тяло – част от системния подход IntelligentCity – и може безпроблемно да се свързва със CityTouch поради интегрирането на всички интелигентни елементи в осветителното тяло, без необходимост от допълнителен хардуер. Комуникацията тече директно по публичната мобилна мрежа. Един от положителните странични ефекти е отпадането на необходимостта от собствена поддръжка. Освен това цялото управление на връзките е част от нашето обслужване, което спасява клиента от всевъзможни главоболия. След като получи захранване, на картата на CityTouch автоматично се появява светлинна точка на съответното място – всички активи на осветлението се импортират в системата и могат да се управляват дистанционно със CityTouch LightWave.

   

  Прочетете повече за IntelligentCity

  Монтаж със страничен вход
  Монтаж на върха на стълб със CityTouch LightWave
  Лесен монтаж на 3 стъпки с новата втулка

  Общ преглед на Iridium gen3

  Свържете се с нас

   

  Използвайте този формуляр за делови запитвания за нашите професионални системи за осветление

   

  Използвайте нашия подробен формуляр за по-сложни въпроси