В момента разглеждате уебсайта на Philips lighting. На Ваше разположение има и локализирана версия.
Предложения

  Максимално ниво на безопасност 
  ден след ден

  Район за кацане

  Летището Ви е дестинация за милиони хора, когато тръгват на пътуване с цел бизнес или забавление. Но за милионите, които живеят и работят в близост до Вас, Вие сте и съсед. Нашите решения за осветление могат да направят района за кацане на Вашето летище сигурен и приветлив, без да създава нежелано светлинно замърсяване или отблясъци.

  Паркинги

   

  Паркингът често е първото впечатление, което хората имат от Вашето летище. Закритите паркинги без естествена дневна светлина трябва да изглеждат сигурни и структурирани. Но тъй като те се осветяват 24/7, добра идея е да използвате осветлението ефективно и икономично.

  Осветление за закрити паркинги на летища

  Пътища и тунели

   

  Независимо дали пътниците пристигат по-рано, или точно в последния момент, ориентирането в летището и в мрежата на тунелите, за да намерят правилния паркинг или терминал, може да бъде обезсърчаваща задача. Поставете безопасността на водачите и пешеходците на първо място. Допълването на Вашите табели с правилното външно осветление може да помогне за увеличаване на потока от трафик и минимизиране на злополуките.

  Осветление за пътища в зоната на летище – предотвратяване на светлинно замърсяване

  Искате ли да разберете повече?

   

  Свържете се с местния си център за контакти, ако имате въпроси и запитвания.

  Файлове за изтегляне