В момента разглеждате уебсайта на Philips lighting. На Ваше разположение има и локализирана версия.
Предложения

  Приветливо
  посрещане

  Създаване на пространство и ред със светлина

   

  Независимо дали пътниците заминават или пристигат, те трябва да се чувстват спокойни и добре дошли. Създайте подходящата атмосфера за цялостно изживяване на летището със светодиодни осветителни системи, които създават безопасна и вдъхновяваща атмосфера във всички области.

   

  Но също така използвайте важни табели и лесна за четене информация, за да осигурите бързо насочване, като същевременно подобрите потока на пътниците.


  Създайте положително и вълнуващо пътуване, което ще направи летището Ви първия избор на пътуващите. Терминалът е мястото, на което можете да направите запомнящо се първо впечатление.

  Но също така използвайте важни табели и лесна за четене информация, за да осигурите бързо насочване, като същевременно подобрите потока на пътниците.
  Но също така използвайте важни табели и лесна за четене информация, за да осигурите бързо насочване, като същевременно подобрите потока на пътниците.

  Зали за пристигане и заминаване

   

  Залите за пристигане и заминаване могат да бъдат най-натоварените части на Вашето летище. Пътниците трябва да се ориентират в непозната и често хаотична среда. Доброто осветление може да ги насочи без усилие до местоназначението им и затова средата на заминаване трябва да бъде удобна и спокойна, като облекчава тежестта на чакането, особено в случай на закъснения.

  Зала на терминал

  Бюра за регистрация и информация

   

  Колкото по-добро е качеството на светлината, толкова по-лесно е персоналът да взаимодейства с пътниците и да проверява техните паспорти и документация. Това прави преживяването по-малко натоварващо и по-ефективно откъм време. Затова опашката върви по-гладко и всички са спокойни и на едно място.

  Регистрация

  Зони за връзка и подвижни пътеки

   

  За летище, което често е отворено 24 часа на ден, зоните за връзка и подвижните пътеки са артериите на летището. Те свързват логистично различните области.

   

  Направете летището си лесно за придвижване с ясни маршрути, които насочват пътниците без усилие от точка А до точка Б. По-ниските нива на светлина създават усещане за спокойствие в натоварените зони за връзка. По-светлата обстановка може да засили усещането за ефективност и бързина на подвижните пътеки.

  Свързване

  Митнически и паспортен контрол

   

  Сигурността е от първостепенно значение за безопасната експлоатация на Вашето летище, да не говорим за репутацията му. Посетителите очакват документите им да бъдат проверени бързо, ефективно и безпроблемно. В същото време персоналът трябва да изглежда авторитетно и професионално. Правилното осветление може да подпомогне концентрацията им и да подобри разпознаването на лица при митническия и паспортния контрол, като така увеличава пропускателната способност и прави целия процес по-ефективен и сигурен.

  Митница

  Зони за проверки за сигурност

   

  Със засилването на опасенията относно сигурността на летищата пътниците се разследват повече от всякога. Проверките и сканирането на тялото трябва да се извършват по достоен начин, който да гарантира, че пътниците се чувстват уважавани, а действията на персонала са максимално уверени. Осветлението осигурява яснотата, от която Вашата проверка за сигурност се нуждае, за да бъдете бдителни и да запазите всички в безопасност.

  Сигурност

  Зона за получаване на багаж

   

  Типичната зона за получаване на багаж съдържа багажни ленти или конвейерни системи, които доставят регистриран багаж на пътника. Чакането да бъдете отново заедно с багажа си след полет може да бъде тревожно време за пътниците.

   

  Естественото решение за осветление, което имитира дневната светлина, ще подобри насочването и комфорта за пътника, за да може бързо да намери правилната лента и да вземе багажа си възможно най-бързо.

  Как осветлението се отразява на настроението на пътниците.

  Обработване на багаж

   

  Зад кулисите грижата за обработването на багажа и за това всичко да продължава да се движи може да бъде стресираща работа. 

   

  Естественото решение за осветление, имитиращо дневна светлина, ще подобри комфорта и благополучието на персонала, който трябва да извършва работата си в затворени помещения. Освен това то подпомага концентрацията, подобрява комуникацията и намалява броя на грешките с багажа.

  Багаж

  Управление на въздушното движение

   

  Контролерите на въздушното движение са сърцето на Вашето летище и са от съществено значение за безопасната му експлоатация. За да поддържат самолетните полети безопасни и навреме, те трябва да ръководят пилотите с изключителна точност, 24 часа на ден. Няма място за грешки. Предизвикателството е да се осигури най-подходящата обстановка за подпомагане на концентрацията и да се улесни максимално интерпретацията на сложните уреди – по всяко време на деня или нощта.

  Помещение за управление на въздушното движение. Влияние на осветлението върху продуктивността и настроението.

  Зони за търговия и отдих

   

  Създавайте персонализирани дизайни за осветление, които привличат пътуващите и ги държат ангажирани, докато са на терминала. Насоченото и ангажиращо преживяване стимулира купувачите, подчертава важните места в района, насочва посетителите и насърчава разглеждането.

  Зони за търговия и отдих по летищата

  Офиси и конферентни зали

   

  Офисите и конферентните зали се промениха през годините. Някога пространства за единична дейност, офисите вече често са многофункционални съоръжения, които зависят от наличието на сложни и динамични ресурси – особено осветление. Организациите трябва да работят по-усилено от всякога, за да поддържат много различни видове дейности и работници.

  Офиси и конферентни зали на летищата

  Фасади и архитектура

   

  Светодиодното осветление предлага безпрецедентна свобода на дизайна по отношение на цвят, динамика, миниатюризация, архитектурна интеграция и енергийна ефективност – отваря нови възможности за изграждане на марка и създаване на атмосфера, например чрез динамична промяна на осветлението, използване на различни подчертаващи и цветни ефекти. Архитектурното фасадно осветление може ефективно да превърне Вашето летище във видна забележителност, жив символ на гостоприемството.

  Фасади и архитектура на летището

  Искате ли да разберете повече?

   

  Свържете се с местния си център за контакти, ако имате въпроси и запитвания.

  Файлове за изтегляне