В момента разглеждате уебсайта на Philips lighting. На Ваше разположение има и локализирана версия.
Предложения

  Контрастът е важен

  Fashion Proof Optics

  Висок интензитет на светлината и оптимизиран контраст


  Генерирането на нужното количество светлина и създаването на контраст в магазина са от съществено значение за привличане на вниманието във Вашия моден бутик. Архитектурата Fashion Proof Optics (FPO) е разработена за максимален интензитет на светлинния сноп. Чрез улавяне на цялата светлина в прожектора, интензитетът на светлинния сноп ще се увеличи драстично с 30% с помощта на лещите на Fashion Proof Optic (FPO). Тъй като няма разсеяна светлина, ефектът върху контраста дори ще се удвои.

  Уверете се, че Вашата колекция се откроява, докато създавате едно по-динамично преживяване.

  Висок интензитет на светлината и оптимизиран контраст

  Fashion Proof Optics (FPO) фокусира светлината в ореол 

  Рефлекторна оптика, която винаги има сърцевина с ореол (разсеяна светлина)

  Широка гама от опции за светлинния сноп


  Можете да създадете различни ъгли на насочване на светлинните снопове – от тесни до широки, за да отговарят на Вашите специфични нужди, като използвате опции, вариращи от рефлектор до нашата оптична архитектура Fashion Proof Optic (FPO). Нашите изследвания показват, че светлинните снопове с плавно разсейване без ореол са предпочитани. Ето защо ние разработихме модното оптично решение Fashion Proof Optic (FPO), за да предложим висока интензивност на светлинния сноп с плавно разсейване според Вашите предпочитания.
  Цветопредаване

  Създайте преживяване с най-доброто качество на светлината

  Знаем, че емоциите играят важна роля при вземане на решение от пазаруващия и че правилната емоция се задейства от правилното преживяване. Когато става въпрос за създаване на преживяване в магазина Ви, което да съответства на Вашата марка, качеството на светлината е основната отличителна черта.

   

  Качество на светлината не означава само параметрите и характеристиките на светлината. Това е начинът, по който различните приложения на осветлението влияят върху преживяването на купувача и въздействат върху външния вид и усещането на пространство и колекцията.

   

  От отличното осветление зависи уникалното преживяване. То се усеща, не се вижда.

  Как да привлечете повече хора във Вашия моден бутик? Качество на светлината

  Предимства на качеството на светлината в един поглед

  Предимства на качеството на светлината в един поглед
  Спестявате енергия

  Отличете преживяването с марката

  Създайте атмосфера, която обединява идентичността на Вашата марка, целта на магазина и идентичността на купувача. Оптиката Philips Fashion Proof Optics (FPO) създава интензитет на светлината и контраст, за да определи външния вид на Вашата колекция и атмосферата и идентичността на Вашия магазин.

  Спестявате енергия

  Вашата колекция в светлината на прожекторите

  Philips Fashion Proof Optics (FPO) помага на Вашата колекция да се откроява. С помощта на миниатюрните лунички и отлична защита от заслепяване уникалната оптика ще добави 30% интензитет на светлината и ще удвои контраста, за да изпъкне колекцията Ви.

  Спестявате енергия

  Подобрете цветовете на Вашата колекция

  Всички знаем, че е лесно да вярваме на очите си. Светодиодните светлини на Philips помагат на цветовете във Вашата колекция да оживеят. Подобрете естествената текстура и осигурете истински и живи цветове. Впечатлете клиентите си с увлекателно преживяване, създадено от качеството на светлината.

  Спестявате енергия

  Увеличете притегателната сила и посещенията в магазина си

  С допълнителен стеснен светлинен сноп и висок интензитет на светлината можете да създавате живи и атрактивни витрини. Дори и през слънчевите дни Вашият магазин ще продължи да изглежда отворен и приканващ.

   

  Да светиш с най-ярката си светлина означава да бъдеш този, който наистина си."


  Рой Т. Бенет

  Оптика Fashion Proof – обяснена в нашата гама TrueFashion

  Видеоклип за True Fashion

  Референтни проекти

  Искате ли да разберете повече?

   

  Свържете се с местния си център за контакти, ако имате въпроси и запитвания.