В момента разглеждате уебсайта на Philips lighting. На Ваше разположение има и локализирана версия.
Предложения

  Поставяне 

  на училищното осветление

  на изпитание

  SchoolVision Австрия,
  Долна Австрия


  Научете как училищното осветление помага на учениците да учат по-добре в Долна Австрия.
  Ориентирано към учениците осветление от Philips в училищата на Долна Австрия

  Ние сме начално училище
  и е много

  важно да предаваме радостта от ученето на нашите ученици, внимателно да ги насърчаваме и подкрепяме. SchoolVision създава много ефективен елемент в това отношение. То има положително отражение както върху учебната среда, така и върху учебното поведение“.

   

  - Ирене Молд, главен учител на основно училище Графенвьорт

  Осветление за класните стаи в Долна Австрия със SchoolVision от Philips
  Лесно за управление осветление в класните стаи на училищата в Долна Австрия с решения за осветление SchoolVision от Philips

  Предизвикателството на клиента

   

  Местните власти в Долна Австрия научават нещо за светлината. Те са заинтересувани от резултатите на поръчано от Philips изследване в Германия, което показва, че екологичното осветление може да подобри работата в клас на учениците. Могат ли обаче същите резултати да се постигнат в Австрия?

  Динамично осветление Philips SchoolVision в Долна Австрия

  Правилното осветление 


  Първоначалното изследване в Германия дава изненадващи резултати. То установява, че определени осветителни конфигурации значително засилват вниманието и концентрацията на учениците. Освен това скоростта на четене се увеличава с 35%, а превъзбудата намалява с до 76%.

   

  За да проверят дали същите резултати могат да се постигнат в Австрия, местните власти избират три училища за пилотен проект. В 6-месечното изследване участват 98 ученици от три различни възрастови групи. Проучването е извършено от отделението за детска и юношеска психиатрия и психотерапия в Landesklinikum Donauregion в Тулн с научно доказани процедури.

   

  Резултатите са впечатляващи. Констатациите потвърждават направените в германското изследване с малки вариации в отделни параметри. Динамичното осветление явно намалява неспокойствието при учениците, повишава концентрацията и те правят по-малко грешки. При учениците в Австрия обаче се подобрява разбирането на текста, а не скоростта на четене. Като цяло изследването потвърждава хипотезата, че SchoolVision може да подобри учебната среда за децата.

   

  SchoolVision е новаторско решение за осветление, което позволява светлинната атмосфера в една класна стая да може да се променя с едно натискане на бутон. Учебната атмосфера може да се настройва според случая и да помага на децата да запазват концентрация или да се успокояват през различни часове от деня.

  schoolvision

  SchoolVision

  Оптимизиране на учебната среда. Гъвкаво училищно осветление, което подобрява концентрацията на децата.

  Разгледайте продукта

  • SchoolVision TCS477, surface mounted
   SchoolVision TCS477, surface mounted
   This surface-mounted luminaire is part of our SchoolVision lighting concept – the only energy-efficient lighting solution that has proven to increase the learning performance of ch...

  Екипът

  Местните власти в Долна Австрия, Графенвьорт, Аспанг и Вайдхофен, Австрия

  Ирене Молд, главен учител на основно училище Графенвьорт

  Партньори по проекта

  Към уебсайта

  Университетска болница Хамбург Епендорф

  Източник

  Към уебсайта

  Развитие на обучението
  със светлина

  Подобни примери