В момента разглеждате уебсайта на Philips lighting. На Ваше разположение има и локализирана версия.
Предложения

  В помощ на успеха
  в университета

  Студентски общежития в UNITE

  Лестър, Обединеното кралство

   

  Научете как светлината подобрява обстановката за студентите в UNITE

  Пералня в Unite с хора с пране

  Подобрената
  осветеност

  създава по-добра среда за живота на студентите, което е важно за нас – да помагаме за техния успех, докато са в университета“.

  -Джеймс Тиърнан, ръководител „Енергетика и комунални услуги“, UNITE
  Мъж се бръсне пред огледалото
  Коридор в Unite с хора

  Предизвикателството на клиента

   

  UNITE е прогресивен доставчик на специализирани студентски общежития. Неговата цел е да намали отражението върху околната среда, като същевременно осигури качествени жилища. След оценка на апартаментите на UNITE в The Grange, Philips получава задача да обнови осветлението.

  Спалня в Unite

  Правилното осветление

   

  The Grange има нужда от нова светлина. Сградата, в която живеят 220 студенти от университета Де Монфор, е общежитие с общи кухни, жилищни площи и самостоятелни гарсониери. След направеното проучване е взето решение да се заменят старите луминесцентни лампи с най-модерно осветление за икономия на енергия и по-добри битови условия.

  Philips се захваща за работа. Светодиодно осветление е инсталирано във всички спални, кухни, общи площи, административни площи и външни пространства. Широко е използвана светодиодна арматура с кръгла преграда поради нейния здрав корпус и отлично разпределение на светлината. Новите лампи рязко понижават консумацията на енергия и правят The Grange приятно място за живот и работа.

  Административните площи като рецепцията са осветени с вградена арматура CoreLine, която заменя модулните луминесцентни осветителни тела, докато в пералнята е инсталирана светодиодна арматура Pacific. Лампите създават приятна и чиста обстановка, в която хората се чувстват уютно и могат да се съсредоточават. Детектори на присъствие също са добавени в коридорите, а датчици за дневна светлина са инсталирани в някои стаи за икономия на енергия и пари.


  Подобреното осветление създава по-добра среда за студентите и помага за техния успех в университета. Сметките за ток на сградата значително намаляват и поддръжката вече отнема по-малко човекочасове.

  Подобни примери