В момента разглеждате уебсайта на Philips lighting. На Ваше разположение има и локализирана версия.
Предложения

  Подобрява
  учебната обстановка

  Университетът в Съри, Гилдфорд, Обединеното кралство

   

  Научете как светодиодното осветление за аудитории помага на студентите да усвояват материала в Университета в Съри.

  Осветление от Philips помага фоайето на Университета в Съри да стане енергийно ефективно и приятно за окото

  Предизвикателството на клиента

   

  Университетът в Съри е реномирано учебно заведение. Неговото ръководство търси начин да подобри обстановката за персонала и студентите, като намали въглеродните емисии и разходите за електроенергия. Може ли модернизацията на осветлението да бъде решението?

  Акустичните таванни плоскости с осветление от Philips създават уютна атмосфера в ателието на Университета в Съри

  Модернизираното осветление
  в учебния корпус

  осигурява значителни икономии на енергия с бърза възвръщаемост на инвестицията. В аудитория Грифитс например сменихме остаряващото луминесцентно осветление T8 с комбинация от вградени светодиодни осветителни тела DayZone за общото осветление и таванни лампи StyliD за допълнителни акценти. Управлението LightMaster е конфигурирано с редица запаметени настройки, които лесно могат да се избират според различните дейности в аудиторията."

   

  -Саймън Дейвис, консултант по електротехника

  Правилното осветление

   

  Тъй като светлината играе важна роля в учебния процес, е необходима модернизация, насочена към хората. Philips работи заедно с консултанта по електротехника Саймън Дейвис, за да изпълни изискванията на всяка площ. В центъра на новата система са енергийно ефективните светодиоди. За осигуряване на ясна видимост в библиотеката е избрана арматурата LuxSpace и StyliD, благодарение на нейната силна светлина без дразнещи отблясъци.

   

  За ателието – творческо пространство, в което се обучават младите предприемачи, – бетонните плочи на тавана създават определени трудности. Ехото в залата прави традиционните таванни конструкции неподходящи. Акустичните таванни плоскости SoundLight Comfort се оказват идеален вариант. Като съчетават звукопоглъщащия материал с поръчкови вградени осветителна тела, те осигуряват уютна атмосфера – както по отношение на естетиката, така и по отношение на акустиката.

   

  На другите места в залата стимулиращата обстановка е осигурена от светодиодните осветителни тела DayZone. Тяхната силна и чиста светлина може да се регулира по желание и изпълнява всички изисквания за помещенията. Новата арматура използва най-модерната технология, за да съответства на архитектурата на сградата по начин, който подобрява усвояването на материала и впечатлява посетителите.

   

  Новото осветление за аудиторията свежда до минимум консумацията на енергия. Нещо повече – екологичните параметри на системата се подобряват от използването на плоскости, произведени от 70% рециклирано битово стъкло и рециклирана стъклена вата.

  Подобрява
  учебната обстановка

  Подобни примери