В момента разглеждате уебсайта на Philips lighting. На Ваше разположение има и локализирана версия.
Предложения

  Аплодисменти за
  обстановката

  Концертна зала,
  Бад Залцуфлен, Германия

     

  Научете как светлината съживява една концертна зала от 1960-те години.
  Ефективно осветяване на концертна зала с поразителен визуален резултат – таванно осветление от Philips

  Преоборудването на 
  концертната

  зала със светодиоди доказва, че и защитени сгради могат икономично да се реконструират по съвременните изисквания“.

   

  - Ролф Обервайс, заместник-председател и ръководител „Благоустройство“, общински съвет на Бад Залцуфлен

  Произведенията на изкуството изпъкват с осветление от Philips за културни обекти
  Полилей в концертната зала в Германия с лампи от Philips

  Предизвикателството на клиента


  Когато концертната зала в Бад Залцуфлен получава защитен статут през 2005 г., тя се нуждае от ново осветление. Въпреки че е бляскав пример за архитектурата от 1960-те години, нейната стара арматура не отговаря на разпоредбите. Може ли Philips да приведе осветлението в изряден вид, като същевременно съхрани блясъка на залата?
  Полилеите създават луксозна атмосфера с осветлението от Philips

  Правилното осветление

   

  В концертната зала в Бад Залцуфлен са се провеждали много изключителни представления. Със своите над 1200 места, тя е най-големият културен център в района и често се използва от радиостанциите за запис на концерти. Хиляди лампи трябва да се сменят и ръководителите на центъра търсят икономично решение.

   

  Новината за светодиодите е музика за техния слух. Инсталирахме общо 2200 светодиодни крушки в цялата зала и постигнахме екстравагантно и разкошно сияние. На тавана са монтирани дълготрайни лампи MASTER LEDbulb (8 W), които осигуряват дългосрочни икономии. За полилеите всеки комплект от 350 халогенни крушки е сменен със светодиодните Novallure, които създават искрящ златист ефект. Във фоайето са използвани насочени светодиодни лампи, за да осветят множеството пластики на стената. Блестящата светодиодна светлина без инфрачервено и ултравиолетово излъчване е идеална за излагане на произведения на изкуството.

   

  Допълнителни подобрения са направени във външността на сградата. Светодиодните LEDline2 са свързани със системата за управление DMX, която позволява фасадната арматура да се свърже с осветлението на фонтана. Резултатът е светлинни ефекти, съчетани с чудесна сценография. Във вестибюла регулируемите лампи CitySpirit осигуряват добрата видимост за посетителите и обогатяват архитектурата на сградата. Наземните икономични лампи DecoScene отвън открояват най-красивите черти на наскоро посадените дървета. Завършената модернизация обединява класическата архитектура и съвременните постижения в осветлението в идеална хармония.

   

  Модернизираната система за осветление намалява енергопотреблението с 23 000 киловат-часа и емисиите на CO₂ с 14 тона годишно. Лампите вече спазват всички разпоредби, а икономиите от намалената консумация на електроенергия и поддръжка възлизат на 25 000 евро годишно.

  • CitySpirit Street LED
   CitySpirit Street LED
   CitySpirit Street is part of the CitySpirit gen2 range, a hybrid range designed to provide excellent, environmentally friendly lighting without compromising on architectural appear...

  Аплодисменти за
  обстановката

  Подобни примери