В момента разглеждате уебсайта на Philips lighting. На Ваше разположение има и локализирана версия.
Предложения

  Внасяне на модерна надеждност в

  традиционния декор

   

  Принцовата галерия,
  Стокхолм, Швеция


  Научете как регулируемите светодиодни крушки обливат с разкошна светлина общинския съвет в Стокхолм.

  Осветление с енергоспестяващи светодиодни миньонки от Philips за Принцовата галерия, Швеция

  Това е  единствен по
  рода си проект,

  тъй като за пръв път тази нова светодиодна технология се инсталира в културна среда“.

   

  -Маделене Шостед, комисар в Общинския съвет на Стокхолм по културата и недвижимите имоти

   Полилей със светодиодни Novallure създава топла атмосфера в Принцовата галерия, Швеция

  Предизвикателството на клиента

   

  Общинският съвет в Стокхолм е национално богатство на Швеция. Принцовата галерия, която се използва за приеми от общината, е осветена с полилеи от 1920-те години и стенни лампи. Може ли Philips да намери енергийно ефективна замяна на крушките с нажежаема жичка с тяхната висока консумация? 

  Декоративно стенно осветление със светодиодни миньонки Novallure – осветление от Philips за Принцовата галерия

  Правилното осветление

  Осветителната арматура в Принцовата галерия е неделима част от традиционната атмосфера. Първоначалните осветителни тела са проектирани да демонстрират най-модерната технология през 1920-те години. През септември 2009 г. ЕС налага забрана на крушките с нажежаема жичка. Общинският съвет трябва да намери замяна, която да прилича на крушките на полилеите и да постига същите визуални ефекти.

   

  Светодиодните Novallure са идеалното решение. Тази регулируема светодиодна лампа е проектирана да създава същата топла обстановка като традиционните крушки на полилеите. Тя безпроблемно се монтира в същата арматура и излъчва светлина към стъклените призми в полилея.

   

  Общо 126 светодиодни Novallure са монтирани в стъклените полилеи и стенните лампи. Новите лампи не само запазват усещането за традиции и разкош в галерията, но също така пестят енергия и намаляват разходите за поддръжка. След монтирането на светодиодите в Принцовата галерия, енергопотреблението пада с 20 000 kWh годишно – 92,5% намаление.

   

  Светодиодното осветление на полилеите има 20 пъти по-голяма дълготрайност от предишните крушки. Това означава, че новите крушки ще трябва да се сменят едва на четири-пет години.

  Подобни примери