В момента разглеждате уебсайта на Philips lighting. На Ваше разположение има и локализирана версия.
Предложения

  Неустоим

  интериор

  Бутик Bizuu
  Варшава и Познан, Полша


  Научете как магазините Bizuu осигуряват лесно и приятно пазаруване с осветлението.
  Bizuu в Полша създава неповторимо удоволствие от пазаруването със светодиодно осветление от Philips и огледалото AmbiScene

  С тоалетите на Bizuu

  вече се чувствам като истинска принцеса"

   

  -Вероника Кшонскевич, актриса

  Първокласното осветление за магазини привлича по-силно вниманието към облеклата на витрината – Philips
  Жена се оглежда в огледалото AmbiScene, създадено от Philips

  Предизвикателството на клиента

   

  Когато собствениците на магазини Bizuu създават своята марка за мода, те поемат по пътя към успеха. Първият им магазин обаче е мрачен и неприветлив, без гледащи навън витрини. Bizuu има нужда от решение за осветление, което да представя по подобаващ начин техните поразителни модели.

  Ефективно осветление от Philips за магазина Bizuu

  Правилното осветление 

   

  Bizuu е полска марка за мода, създавана за жени от жени. По-точно от две сестри – Зузана Ваховяк и Бланка Йордан. Техните модели се продават в магазините Bizuu във Варшава и Познан – добре познати на жените, които се гордеят със своя тоалет. Като бутикова марка, ориентирана към почитателите на модата, представянето в магазините Bizuu има първостепенно значение. Модната търговия обаче е ново начинание за собствениците и те не оценяват достатъчно добре колко е важна светлината. Техният магазин се оказва мрачен и неприветлив, поради което се обръщат към Philips да намери решение.


  Светодиодното осветление е точно по мярка. Използването на StyliD compact създава неповторима осветителна конфигурация, приветлива обстановка и акцентира върху красивите изложени модели. Гъвкавите варианти за монтаж на StyliD compact позволяват те внимателно да се разполагат така, че да открояват качеството на облеклото и да привличат вниманието към витрините. Чисто белите светодиодни лъчи, които никога не жълтеят като традиционните лампи, създават луксозна модерна атмосфера, която клиентите....

   

  Благодарение на икономиите от светодиодните лампи, Bizuu очаква годишната консумация на енергия да падне с 50% в сравнение с традиционните решения за осветление.

  Подобни примери