В момента разглеждате уебсайта на Philips lighting. На Ваше разположение има и локализирана версия.
Предложения

  Пълно

  удоволствие за клиента

  Търговски център Bullring,
  Бирмингам, Обединеното кралство


  Научете как светодиодното осветление прави пазаруването по-приятно в търговския център Bullring.
  Използване на осветление за неповторимо удоволствие от пазаруването – Philips

  Изборът на светодиодите
  ни позволи

  да подобрим естетиката и визуалното излъчване на Bullring… Освен отличния асортимент от стоки в Bullring, вече предлагаме и впечатляваща нощна програма с въздействащите светлинни представления – всичко това без компромиси с нашата екологична отговорност."
  Приятно осветление създава атмосфера в пространствата за движение в търговския център Bullring – Philips
  Първокласни решения за осветление на търговски центрове – Philips

  Предизвикателството на клиента


  Търговски център Bullring е носител на екологична награда и търси ново осветление, което да съответства на неговата репутация и да привлича посетители, без да прави компромиси с екологичните норми. Philips с готовност помага.
  Фасадата на търговски център Bullring – Philips

  Правилното осветление


  Отличеният с екологична награда Bullring в Бирмингам е един от най-привлекателните търговски центрове в Европа със своите 40 милиона посетители на година. Високите изисквания на фирмата трябваше да бъдат застъпени в новата система за осветление – затова започнахме със смяната на старата система за студено катодно осветление с Philips eW® Cove Powercore. Първокласната светлина от тази арматура придава приветлива и разведряваща атмосфера на всяка търговска площ – тя е използвана около ескалаторите, тоалетните, асансьорите и главните пътеки.

  Край главните входове на Bullring са инсталирани най-модерни светодиодни осветителни тела City Wing, които обогатяват съчетанието на историческа и съвременна архитектура около сградата. В главното трасе са монтирани RGB iColor Cove QL по пътеките и модули ColorBlast до големите магазини.

  Разликата е поразителна. С новата система центърът придобива характер и усещане за висока класа – с ярки цветни акценти и чисто излъчване. Гъвкавостта на светлинната арматура...

  Енергийно ефективните светодиоди намаляват сметките за ток с 85% – икономия от 34 000 лири на година. Това е равностойно на 251 тона по-малко емисии на CO₂ годишно – 1241 балона с горещ въздух!
  • iColor Cove EC
   iColor Cove EC
   iColor Cove EC is a low-profile fixture designed for accent, perimeter or cove lighting where lower light intensity and lower costs are desired. It offers an economical way to brin...

  Подобни примери