В момента разглеждате уебсайта на Philips lighting. На Ваше разположение има и локализирана версия.
Предложения

  По-бляскава

  търговска площ

   

  Harrods, Обединеното кралство

   

  Научете как Harrods прави своя магазин по-бляскав с енергоспестяващо осветление за търговски обекти.

  Осветяване на търговска площ в Harrods, Обединеното кралство с лампи за полилеите от Philips

  Полилеите вече  изглеждат блестящо,

  а търговският персонал е много доволен от новите миньонки. В бъдеще ще ги поръчваме за всички полилеи в магазина“.
  Жена разглежда стоки със системи за осветление за търговски обекти от Philips
  Полилеи в Harrods, Обединеното кралство със светодиодни миньонки Philips с форма на свещ

  Предизвикателството на клиента

   

  Harrods е световноизвестна фирма за търговия с луксозни стоки. В секцията Wedgwood на нейния магазин в Найтсбридж, крушките в полилеите имат нужда от модернизиране. Предишните лампи хабят много енергия, а силната излъчвана топлина прави климатизацията неефективна. Могат ли светодиодите да помогнат?

  Стоки с чудесно осветление за търговски обекти от Philips и лампи Philips, подходящи за полилеите в Harrods, Обединеното кралство

  Правилното осветление

   

  Wedgwood е световноизвестна марка за луксозно обзавеждане и стоки за бита. В Harrods, търговската площ на Wedgwood е осветена от полилеи, които са също така част от продавания асортимент на фирмата. Затова е много важно полилеите да осветяват добре и да изглеждат възможно най-добре, за да привличат клиентите.

   

  Макар че досегашните 15-ватови халогенни лампи осигуряват търсените визуални ефекти, те изразходват твърде много енергия и отделят много топлина, което се отразява на оперативните разходи. Първоначално халогенните крушки са сменени със светодиодни миньонки, но те не постигат същия бляскав ефект.

   

  MASTER LEDcandle се оказва идеалното решение. Тази нова арматура за осветление на търговски обекти има пластмасова леща тип „лотус“, която създава допълнителен блясък. Светодиодните полилеи вече изглеждат великолепно и изпълват магазина с разкошен блясък. Harrods вече не само пести пари от намаления електрически товар, но намалява и консумацията на енергия на климатичната инсталация от премахнатата излишна топлина. Бляскава победа за светодиодите.

   

  Със своите 20 000 часа работа, новите лампи няма да се сменят толкова често и Harrods ще намали разходите за поддръжка.

  • MASTER LEDcandle
   MASTER LEDcandle
   Delivering incandescent-like sparkling light effects, MASTER LEDcandle bulbs are ideal for general and decorative lighting in the hospitality industry, as well as in home environme...

  Подобни примери