В момента разглеждате уебсайта на Philips lighting. На Ваше разположение има и локализирана версия.
Предложения

  Блестящите марки в

  светлината на прожекторите

   

  Upside, Херстал,
  Белгия   

   

  Научете как Upside освежава изложените стоки с новаторско осветление

  Магазин Upside – Philips CDM Evolution

  MASTERColour
  CDM Evolution

  предлага най-важните предимства за моя магазин: ефективна ярка и жива светлина на приемлива цена, с високи икономии и дълъг експлоатационен срок“.
  Магазин Upside – Philips CDM Evolution
  Магазин Upside – Philips CDM Evolution

  Предизвикателството на клиента

   

  Upside е един наистина просторен търговски обект. На своята площ от 4000 m² той събира артикули от 100 световни марки за облекло в своя модерен мезонетен интериор. За да осигурят индивидуално присъствие на всяка марка, са използвани нашите насочени лампи MASTERColour CDM Evolution 35 W/930, които създават интересни композиции от изложените стоки.

  Магазин Upside – Philips CDM Evolution

  Правилното осветление 

   

  Upside е твърдо решен да остави купувачите с изключителни впечатления. За да реализира своята концепция „магазин в магазина“ обаче, Upside има нужда от осветление, което да открои по различен начин всяка отделна марка. Освен това осветлението трябва да бъде висококачествено, енергийно ефективно и лесно за поддръжка, независимо от седемметровия таван.

   

  Решението е намерено с концепция за високо осветление. Projection.eu, белгийски проектант на осветлението, избира нашите лампи за целта. Както за общото, така и за насоченото осветление, лампите MASTERColour CDM Evolution 35 W/930 са монтирани на шини с височина четири метра. Разположението на осветлението позволява лесна поддръжка на осветителните тела, а силната светлинна емисия на CDM Evolution е достатъчно ярка за осветяването на стоките от разстояние.

   

  Новата система за осветление преобразува изложените стоки в произведение на изкуството. Отличното цветопредаване, осигурено от CDM Evolution, акцентира върху качеството на облеклото и привлича вниманието на минаващите клиенти. Насочените лъчи на лампите позволяват осветителните тела да се разполагат по различен начин за всяка марка облекла, което освежава всяка отделна секция.

   

  • MASTERColour CDM-T Evolution
   MASTERColour CDM-T Evolution
   Single-ended, highest-efficiency, longest-life Ceramic Metal Halide discharge lamp producing crisp white sparkling light with high color rendering

  Подобни примери