В момента разглеждате уебсайта на Philips lighting. На Ваше разположение има и локализирана версия.
Предложения

  Приятно разведряване

  за малките пациенти

  Детската болница в Бирмингам, Обединеното кралство  

   

  Научете как новото болнично осветление успокоява пациентите на детската болница в Бирмингам, Обединеното кралство.

  Imagination Light Canvas с осветление от Philips в детската болница в Бирмингам

  През 10-те години
  от началото

  на програмата EHE многократно се убеждаваме, че създаването на приветлива и успокояваща обстановка има голямо значение за това как се чувстваме и за оздравителния процес“.

   

  -Сара Уолър, директор, EHE на Кралския фонд

  Дете се увлича по Imagination Light Canvas с осветление от Philips, което намалява безпокойството у пациентите на детската болница в Бирмингам
  Дете пред Imagination Light Canvas с осветление от Philips

  Предизвикателството на клиента

   

  Детската болница в Бирмингам, Обединеното кралство е пионер в грижите с акцент върху хората. През последните 10 години тя участва в програмата „Подобряване на оздравителната среда“ (EHE) на Кралския фонд, която показва, че една приветлива и успокояваща обстановка помага на оздравителния процес. С какво обаче може да помогне светлината?

  Дете докосва Imagination Light Canvas в детската болница в Бирмингам

  Правилното осветление


  Преди ремонта бъбречното отделение за деца не беше приятно място. То се намираше в долния етаж на болницата – тъмно, запуснато и скучно място. Някои от малките пациенти трябва да посещават отделението три-четири пъти седмично – неприятно преживяване, което им създава много притеснения и безпокойство. Ясно е, че подобряването на средата може да промени значително техния живот.

  Освежаването на отделението се оказва детска игра, благодарение на новото осветление за здравни заведения. Като част от ремонта, детската болница в Бирмингам инсталира новаторското „Imagination Light Canvas“ (Светлинно платно на въображението) – първото от този род в Обединеното кралство. Тази нова светлинна стена с размер 3 на 1,5 метра е изградена от 144 светодиодни квадрата, които излъчват ярки цветове. Външната част на стената е осветена с вградена арматура iColor, която я допълва с топло сияние.

  Стената показва не само програмирани анимации, но децата също така могат да я докосват, да плъзгат ръце по нея и дори да я блъскат, за да правят интересни светлинни представления. Стената веднага се превръща в приятна атракция за малките пациенти или придружители. Атмосферата в отделението се подобрява и благодарение на енергийно ефективните светодиоди, новата арматура не хаби повече ток от един тостер.

  „Imagination Light Canvas е идеален пример за това как светлината може да подобри атмосферата и вдигне духа на хората. Истинският печат за одобрение обаче е да видиш как детското лице грейва, когато влезе за първи път – в крайна сметка това е най-важното“.

   

  -Петер Маскел, председател, Philips Electronics

  • iColor Cove QLX
   iColor Cove QLX
   iColor Cove QLX is a compact linear LED fixture that generates saturated color and dynamic effects in alcoves, accent areas, and other interior spaces. The fixture is available in ...

  Подобни примери