В момента разглеждате уебсайта на Philips lighting. На Ваше разположение има и локализирана версия.
Предложения

  Ръце за децата,

  Хамбург, Германия

   

  Научете как „Ръце за децата“ помага на децата инвалиди да се почувстват у дома с динамично осветление

  Стая за пациенти с осветление от Philips

  Купферхоф е
  първият почивен дом

  за деца с тежки увреждания в Хамбург. Тук цялото семейство може да прекара няколко дни в обстановка на чудесен уют. Модерното светодиодно осветление от Philips допринася за това, като осигурява приятна атмосфера“.
   

  - Щефен Шуман, Vorstand Hände für Kinder e. V.

  Двойка с дете в „Ръце за децата“
  Стая за пациенти с осветление от Philips

  Предизвикателството на клиента

   

  Купферхоф е заведение с модерни разбирания за деца с тежки увреждания. Собственост на благотворителната организация Hände für Kinder e. V. („Ръце за децата“), то предлага кратки почивки за деца, за да могат техните семейства да възстановят силите си. Philips получава задачата да осигури приятно и практично осветление на сградата.

  Коридор в „Ръце за децата“

  Правилното осветление

   

  Почивен дом Купферхоф има модерен подход към своите съоръжения. Акцентът тук пада върху интензивните и внимателни грижи за пациентите – всичко трябва да бъде направено така, че да осигури възможно най-приятно прекарване за всяко дете. Това означава, че средата трябва да може да се приспособява към индивидуалните потребности на пациента и да подобрява неговото емоционално състояние.

  Започнахме работа по единствен по рода си проект за осветление. В коридорите бяха поставени големи светли плоскости с постоянно променящи се цветни мотиви за радост на децата. В стаите за пациенти непрякото осветление над прозорците създава приятен ефект на дневна светлина, а декоративните таванни и нощни лампи предизвикват положителни емоции. Светодиодното осветление в спалните също е физиологически ефективно и помага за поддържането на ритъма „заспиване-събуждане“ с настолните лампи „myBuddy“.
   

  Във всички останали части от сградата са използвани най-различни лампи и осветителни тела, създаващи приветлива атмосфера във всяко помещение. Изискванията за противопожарна охрана са изпълнени с инсталирането на FP-secure в коридорите – система, която съчетава предпазните материали на тавана с висококачествените осветителни тела от Philips.

  Поръчковата система представлява първи по рода си проект за екологично осветление в сферата на заведенията за грижи и отдих. Децата не само са доволни и в безопасност, но енергийно ефективните светодиоди поддържат и разходите ниски.

  Подобни примери