В момента разглеждате уебсайта на Philips lighting. На Ваше разположение има и локализирана версия.
Предложения

  Стимулира
  сетивата

  Хотел Коринтия,
  Лисабон, Португалия


  Научете как хотел Коринтия намалява разходите за електроенергия, без да намалява удобството за своите гости.

   

   

  MASTER
  LEDspot GU10 7 W

  е идеален вариант за създаване на атрактивна и приветлива обстановка. Той увеличава количеството светлина при същия брой светлинни точки, като същевременно намалява консумацията на енергия с около 80%. Освен това вече няма нужда да се използват трансформатори, тъй като инсталираните лампи работят на 230 V“.

   

  - Педро Ферейра, регионален главен инженер, хотел Коринтия Лисабон

  Енергоспестяващи насочени лампи Philips във фоайето на хотел Коринтия, Лисабон, Португалия
  Рецепцията в хотел Коринтия с хотелско осветление от Philips

  Предизвикателството на клиента

   

  Хотел Коринтия в Лисабон е една от забележителностите на града. Със своите 521 стаи, той е най-големият петзвезден хотел в Португалия и бляскав пример за луксозно гостоприемство. Как може да намали разходите за електроенергия, без да наруши естетиката на хотела – нещо толкова важно за впечатленията на гостите?

   

  Правилното осветление 

   

  За хотел като Коринтия атмосферата е всичко. Поддържането на комфортна и елегантна обстановка изисква дискретно осветление, но един от недостатъците на традиционните енергоспестяващи крушки е, че светлината може да бъде твърде бяла. Понякога това може да пречи на декоративните детайли, които няма да бъдат правилно осветени.
   

  Philips MASTER LEDlamp са добре дошли в хотела. Тяхната светлинна емисия при 2700 K е с топла цветна температура, която елегантно откроява околността на хотела, без да заслепява. Освен това, тя може да се регулира за разнообразяване на атмосферата и може да се похвали с ниско потребление на енергия. Общо 6330 броя MASTER LEDspot са инсталирани на места, в които светлинните ефекти са важни – например стаите, коридорите и рецепцията.
   

  Намалените сметки за ток не са единствената полза за хотел Коринтия. Тъй като новите лампи работят на 230 V, вече няма нужда да се използват трансформатори, а почти нулевото обслужване означава, че крушките могат да се оставят денонощно включени. Вече не се налага често да се сменят крушки, което означава по-малко неудобства за гостите на хотела.

  Благодарение на новата арматура, количеството светлина може да се увеличи и същевременно да се намали консумацията на енергия с около 80%. Благодарение на тези икономии, инвестицията в осветление се изплаща много бързо – само за девет месеца.

  • MASTER LEDspot MV
   MASTER LEDspot MV
   Delivering a warm, halogen-like accent beam, MASTER LEDspot MV is a perfect fit for spot lighting (track, corridors, lift lobbies, display cases and cabinets) in the hospitality in...

  Стимулира
  сетивата

  Подобни примери