В момента разглеждате уебсайта на Philips lighting. На Ваше разположение има и локализирана версия.
Предложения

  Програмируема
  атмосфера

  Ресторант La Rive, Амстердам, Холандия

     

  Научете как ресторант La Rive радва клиентите с регулируемо осветление за ресторанти.
  Човек пред ресторант La Rive, с осветление за ресторанти от Philips

  Тази инвестиция
  се изплаща

  за кратко време. Фактът, че нашите гости не забелязват разлика, е най-доброто свидетелство, че това е добър избор“.

   

  - Вилем де Бок, технически ръководител в Интерконтинентал Амстел, Амстердам

  Двама души седят на маса в ресторант La Rive с осветление за ресторанти от Philips
  Продуктите на Philips за осветление в ресторант La Rive са регулируеми, което ги прави по-екологични

  Предизвикателството на клиента


  Ресторант La Rive е едно от водещите заведения за обществено хранене в Холандия. Той не само печели звезда от Michelin, но и наградата Golden Green Key през 2010 г. за своите усилия за опазване на околната среда. Може ли една нова система за осветление да отговори на високите изисквания на ресторанта за екологосъобразност и качество? 

  Правилното осветление


  Поддържането на приветлива атмосфера е от основно значение. 10-ватовите MASTER LED са избрани да заменят досегашните 50-ватови халогенни крушки в лампите. Тези лампи имат същата яркост като халогенните крушки, но консумацията на енергия е 80% по-ниска.
   

  Крушките в полилеите са сменени с Novallure. Тази модерна светодиодна арматура, проектирана специално за декоративно осветление, осигурява същото топло излъчване като традиционните крушки. Те обаче използват по-малко енергия и на практика не излъчват топлина, с което спомагат за поддържането на ниски разходи.
   

  Новите лампи запазват атмосферата, която ресторантът така внимателно е създал. Те помагат и за постигането на екологичните цели, благодарение на енергийно ефективната работа на светодиодите. Експлоатационният срок на новите лампи е около 30 000 часа, в сравнение с 2000 на халогенните. Това значително намалява разходите за смяна. Освен това, ниските топлинни емисии на светодиодите означават по-малко използване на климатизация за още повече икономии.

   

  Новото осветление може моментално да се променя с редица предварително програмирани настройки за светлината. Така се гарантира, че ресторантът може да създаде най-подходящата обстановка за всеки повод.

  • MASTER LEDspot LV
   MASTER LEDspot LV
   Delivering a warm, halogen-like accent beam, MASTER LEDspot LV is an ideal retrofit solution for spot and general lighting applications in the hospitality industry. It is particula...

  Инсталиране на
  осветление с вкус

  Екипът

  Ресторант La Rive

  Подобни примери