В момента разглеждате уебсайта на Philips lighting. На Ваше разположение има и локализирана версия.
Предложения

  Осигурява

  оживени дискусии

  Офисите на Audi,

  Некарсулм, Германия

   

  Научете как заседателната зала на Audi е оживена със светодиодно осветление.

  Заседателната зала на Audi с осветление от Philips

  Всеки, който минава край
  обновената зала,

  се възхищава от осветлението – мнозина отбелязват: „И аз искам такова!“

   

  -Бернхард Шнайдер, ръководител на планов отдел в Audi

  Жена гледа осветлението от Philips в кабинет на Audi
  Осветление от Philips за заседателната зала на Audi

  Предизвикателството на клиента

   

  Като световен лидер в автомобилния дизайн, оптимизираната работна среда е приоритет за Audi. В търсенето на последната дума на техниката за своите модерни офиси, фирмата се нуждае от решение за осветление, което отговаря на нейните високи изисквания за ефективен дизайн

  Човек, седнал на канапето с небесен десен в коридора на Audi с осветление от Philips

  Правилното осветление

   

  Audi пише автомобилната история вече над 100 години. Много от нейните най-известни изобретения са проектирани и осъществени в действащия обект на фирмата в Некарсулм. През 2008 г. тя решава да обнови своите офиси с най-модерно осветление, като част от постоянните усилия за икономия на енергия и свеждане на прахосването до минимум. За да се изпълнят изискванията на фирма от подобен мащаб, е необходимо нещо наистина специално.


  Решението е светодиодната технология. DayWave е избрано за разполагане над масата в заседателната зала, благодарение на неговия елегантен извит дизайн и линейна форма. Таванните лампи LuxSpace и Fugato са избрани поради тяхната висококачествена светлина без отблясъци и стилен външен вид – в тон с марката на Audi. Като осветява залата с приветлива светлина с разведряващи оттенъци, новата арматура помага за създаването на приятна атмосфера, оптимизирана за работа.

   

  Обновената заседателна зала не само помага на големите умове в Audi да измислят поредното чудо на техниката, но хваща окото и на минувачите. Модернизираното осветление на заседателната зала спомага и за екологичните инициативи – светодиодите осигуряват до 70% икономии на енергия.

  • Fugato Compact, general lighting
   Fugato Compact, general lighting
   The Fugato range of fixed downlights for general lighting consists of Fugato Compact (cut-out 175 mm), Fugato Performance (cut-out 225 mm), Fugato Power (cut-out 275 mm) and Fugato...

  Подобни примери