В момента разглеждате уебсайта на Philips lighting. На Ваше разположение има и локализирана версия.
Предложения

  BNY Mellon, Корк

  Ирландия

  Осветление за BNY Mellon,

  Корк, Ирландия


  Вижте как преминаването към светодиоди от Philips намалява консумацията на енергия за осветление в BNY Mellon с близо 75%.

   

  Разгледан пример – BNY Mellon

  Екипът

  по инсталацията

  свърши отлична работа, като работи денонощно, за да спази договорения срок“.

   

  - Майкъл О’Кейн, регионален ръководител „Съоръжения“

  Разгледан пример – BNY Mellon
  Разгледан пример – BNY Mellon

  Предизвикателството на клиента

   

  В офисите на фирмата в Корк консумацията на енергия на системата за осветление е относително висока. Освен това, на срещите със служителите е отбелязано известно неудовлетворение от качеството на осветлението.

  Разгледан пример – BNY Mellon

  Правилното осветление


  В откритите офисни площи луминесцентната арматура 600 x 600 е заменена с вградени модулни осветителни тела Philips PowerBalance, докато таванните лампи LuxSpace са използвани в рецепцията и около нея, както и в заседателните зали. Другата използвана арматура включва CoreLine и LED Amenity в тоалетните и главното стълбище. Досегашните тела в комуникационната зала, помещенията с комутационна апаратура и складовете на чистачите са запазени и са модернизирани с лампи MASTER LED. Новата система за осветление се контролира с управление LightMaster, което осигурява изчерпателна информация за показателите на системата, достъпна от централен пункт.


  Стратегията за контрол на осветлението включва връзка с количеството дневна светлина по периметъра на сградата и детектори за присъствие в откритите площи.

  Осветление за BNY

  Mellon в Корк

  Екипът

  HR Electrical Services

  Изпълнители на електроинсталацията

  Подобни примери