В момента разглеждате уебсайта на Philips lighting. На Ваше разположение има и локализирана версия.
Предложения

  Икономии на енергия

  в цялата сграда

   

  Citi, Канари Уорф, Великобритания  

   

  Научете как Citi намалява консумацията на енергия и емисиите на CO₂ с осветление за офиси.

  Ефективно осветление за открити офисни площи от Philips

  Новата система  за управление

  позволява да правим по-прецизно зониране, за да се осветяват само заетите площи. Функционалните възможности за регулиране на осветлението ни позволяват и да регулираме осветеността вътре в самите зони според предпочитанията на хората, работещи на тези площи“.


  - Лес Смит, ръководител „Инженеринг“ за основните съоръжения в Европа, Близкия Изток и Африка

  Изглед отвън на Citi, Лондон, с осветление за офиси от Philips

  Предизвикателството на клиента

   

  Citi мисли за околната среда. При поставената цел за увеличаване на енергийната ефективност с 20% до 2015 г. спрямо нивата от 2005 г., са необходими новаторски идеи.

  Правилното осветление

   

  "Philips поема предизвикателството. Светодиодните осветителни тела заменят досегашните лампи на тестова площ, преди да бъдат инсталирани по всички етажи. За да улесни инсталирането, Philips проектира специално осветително тяло, което да влезе в съществуващата арматура на тавана, за да намали разходите за монтажа. Новата система подобрява зрителното удобство с чисто осветление без отблясъци, а регулируемите светодиоди създават множество възможности за икономия на електроенергия, благодарение на ниското си енергопотребление.


  Допълнителни икономии са възможни при използване на управлението Philips LightMaster. Тази система автоматично регулира арматурата според влизащата в сградата естествена светлина, за да не се използва изкуствена светлина повече, отколкото е необходимо. Системата за управление LightMaster използва и контрол според присъствието, което означава, че лампите се изключват, когато стаите са празни, благодарение на детекторите за движение.
  Допълнително предимство на новите светодиодни лампи е голямата дълготрайност на крушките, което значително намалява разходите за поддръжка. Постигнатите общи икономии..."

  Комбинацията от светодиоди и интелигентни системи за управление на осветлението осигурява близо 45% икономии на енергия в сравнение с предишната осветителна инсталация. Само оползотворяването на дневната светлина понижава с 36% енергопотреблението в периметъра на сградата.

  Подобни примери