В момента разглеждате уебсайта на Philips lighting. На Ваше разположение има и локализирана версия.
Предложения

  Екологично осветление,

  постоянна видимост

  NH Hoteles Eurobuilding,
  Мадрид, Испания


  Научете как светодиодното осветление за паркинги подобрява видимостта в NH Hotel Мадрид
  Автомобили, паркирани до осветлението от Philips на паркинга на NH Hoteles

  Технологията на светодиодните лампи
  от Philips

  отговаря идеално на потребностите на площите, като свежда до минимум разходите и поддръжката. Освен това, надеждността, качеството и показателите на предлаганите от Philips решения бяха решаващи фактори за нашия избор на този вариант от огромния асортимент изделия, които изпробвахме за тази инсталация“.

   

  - Хуан Антонио Кабайеро, ръководител „Инженеринг“, NH Hoteles

   Промишлено осветление от Philips на паркинга на NH Hoteles Eurobulding
   Автомобил излиза от паркинга на NH Hoteles със светодиодно енергоспестяващо осветление от Philips

  Предизвикателството на клиента

   

  Веригата хотели NH се отнася сериозно към екологичните съображения. В желанието си да намали консумацията на енергия, фирмата решава да модернизира част от своето луминесцентно осветление. Сред изпитаните 17 марки и изделия за паркинга на хотела в Мадрид, ще успее ли осветлението от Philips да излезе начело?

  Правилното осветление 


  Обновеното осветление е част от Екологичния план 2008-2012 на хотела. Освен намалената консумация на енергия, планът включва по-нисък разход на вода, подобрено управление на отпадъците и използване на възобновяеми енергийни източници. За да постигне тези цели, веригата създава „Клуб на екологичните доставчици“, на който Philips е бележит член.

   

  Целта на проекта за осветлението е да се представят по-екологични изделия с по-ниска консумация на енергия. Същевременно фирмата не желае да прави компромиси с осветеността и видимостта. За да определи най-доброто решение, хотелът изпробва 17 различни марки осветление за паркинги.

   

  Светодиодната лампа Philips MASTER LEDtube оглавява крайното класиране. Изпитването показва, че тя съчетава възможно най-добро осветяване с минимална консумация на енергия. Други решаващи фактори са качеството на светлината, дизайнът на изделието и дълготрайността на арматурата. Инсталирани са общо 305 лампи MASTER LEDtube. Паркингът вече осигурява отлична видимост и безопасност за водачите, благодарение на оптимизираната светлинна температура.

   

  Новото енергоспестяващо осветление използва с 40% по-малко електроенергия от традиционните алтернативи. Освен това, лампите могат да се похвалят с до 40 000 часа експлоатационен срок. Осемнадесет месеца след първоначалната инсталация, нито една от новите лампи не е изгоряла.

  • MASTER LEDtube EM/Mains
   MASTER LEDtube EM/Mains
   The Philips MASTER LEDtube integrates a LED light source into a traditional fluorescent form factor. Its unique design creates a perfectly uniform visual appearance which cannot be...

  Създава по-безопасна
  обстановка на паркинга

  Екипът

  NH Hoteles, NH Eurobuilding Hotel

  Клиент

  Подобни примери