В момента разглеждате уебсайта на Philips lighting. На Ваше разположение има и локализирана версия.
Предложения

  Помага на Хоогевеен да

  се открои

   

  Градският център в Хоогевеен, 

  Холандия

   

  Научете как градското осветление откроява Хоогевеен от околните градчета  

  Хора седят до канала и се радват на приятно осветената площ

  Градоустройственият план с осветление от Philips
  внася в обновения

  градски център на Хоогевеен ново, неповторимо вечерно излъчване“.

   

  -Ано Вице Хиемстра, градски съветник, Хоогевеен

  Осветяването на дърветата в градския център на Хоогевеен създава чудни сенки

  Предизвикателството на клиента

   

  Хоогевеен е историческо и красиво градче в южната част на провинция Дренте. За да го превърне в туптящото сърце на областта, местният съвет иска да направи градския център по-привлекателен за жителите и туристите.

  Правилното осветление

   

  "Модерното градско осветление е ключа към модернизирането на архитектурните забележителности на Хоогевеен. Philips разработва специално решение за всеки район от града, което да подобри неговия вид в съзвучие с целите на устойчивото развитие. Като започнахме от района Хоофдстраат-Ноорд, монтирахме улични лампи CitySpirit Cone по пътищата. Така се повиши зрителното удобство в зоната и същевременно се създаде красива атмосфера около канала и историческите фасади.

   

  Фасадите на сградите са осветени с вградени в тротоара тела LEDline2. Тези лампи осветяват сградите с приятен топъл оттенък и създават привлекателна игра на светлини и сенки без заслепяване.

   

  Около площада и стената на пристанището, декоративните прожекции придават на района приказно излъчване. Тези ефекти се създават от лампите UrbanScene, монтирани на уличните стълбове, които хвърлят елегантни сенки от листата по земята около тях. „Досега имам само положителни отзиви за резултата – казва съветникът Ано Вице Хиемстра. – Историческите фасади блестят в най-добрата си светлина както нощем, така и денем. А прожекциите на площада и стената на пристанището са фантастични – имат изключително излъчване“.  


  Благодарение на системата за дистанционно управление Starsense, лампите могат да се регулират и настроението да се променя за всякакви случаи. Могат също така лесно да се включат на пълна мощност при извънредни ситуации. А благодарение на отличната си дълготрайност, лампите могат да се оставят да светят по-дълго в по-натоварени дни и празници.

  • UrbanScene
   UrbanScene
   UrbanScene is a range of complete lighting solutions comprising five highly distinctive urban lighting luminaires, plus dedicated masts and brackets. Their flexibility, coherent de...
  • LEDline² BCS710/713/716/719/722
   LEDline² BCS710/713/716/719/722
   LEDline² is a high-performance linear grazing light creating color-changing effects and seamless curtains of light. Available in a wide range of colors, optics and forms the linear...

  Подобни примери