В момента разглеждате уебсайта на Philips lighting. На Ваше разположение има и локализирана версия.
Предложения

  Градските площади

  се оживяват

  Площадите в Сен Жерве,
  Женева, Швейцария


  Научете как обикновените градски площади се превръщат в интересни места за срещи със светодиодно осветление за площади.
  Площад в Женева, осветен от Philips

  Благодарение на енергийно ефективните
  светодиоди с ниски

  изисквания за поддръжка, Женева пести пари и създава по-приятна обстановка за жителите и посетителите."

  Предизвикателството на клиента


  Окръг Сен Жерве в Женева сериозно се модернизира. В желанието да създаде повече пространства за отдих и общуване на жителите, общинският съвет превръща три градски площада в пешеходни места за срещи. За да бъде преобразяването пълно, е необходимо удобно за хората решение за осветление.

   

  Правилното осветление 


  Преди ремонтите трите площада изглеждат много по-различно. Плас Симон Гулар е паркинг, Плас дьо Сен Жерве е остров в пътната мрежа, а Плас дьо Бел-Ер е неприветлив възел на градския транспорт. Като част от реконструкциите, и трите площада имат нужда от осветление, съответстващо на общия осветителен план на Женева.

   

  Плас Симон Гулар се превръща в огромно място за срещи на всички възрасти, с шадравани и красива архитектура. Осветлението за площади от Philips е използвано за създаване на безопасна, задушевна атмосфера, която привлича местните жители след мръкване. Системата за осветление е окачена на въжета на осем метра над нивото на улицата, за да освободи възможно най-много пространство. „Полилей“ от три улични лампи със светодиоди осветява централната част на площада без дразнещи отблясъци.

   

  На Плас дьо Сен Жерве стенните осветителни тела освобождават пространство и поддържат уютна и задушевна обстановка. На Плас дьо Бел-Ер са монтирани светодиодни RGB точкови източници на върха на триъгълни пилони. Тъй като площадът е ветровит, лампите са програмирани да променят цвета според текущата скорост на вятъра. Смяната на цветовете се превръща в тема на разговор и повод за гордост за жителите.

   

  Инсталацията в Женева е успех за участието на Philips в конкурса city.people.light през 2013 г. и печели трета награда в престижното съревнование.

  Подобрява
  градската архитектура

  Екипът

  Окръг Сен Жерве, Женева

  Клиент

  Подобни примери