В момента разглеждате уебсайта на Philips lighting. На Ваше разположение има и локализирана версия.
Предложения

  Денонощна
  надеждност

  Бензиностанция BP, Краков, Полша

   

  Научете как BP Краков пести енергия с осветление за бензиностанции

  Хладилни витрини в магазина на бензиностанция BP в Краков, Полша

  Цялостните
  светодиодни решения

  за бензиностанции не само спомагат за намаляването на разходите за електроенергия на обект, който работи 24 часа в денонощието, но и позволяват светлината да се използва, за да стимулира клиентите да пазаруват в добре осветеното пространство и да привлича вниманието им към изложените за продажба стоки. Професионалните решения за осветление осигуряват безопасни и удобни условия за водачите, като същевременно налагат и подобряват репутацията на марката на веригата бензиностанции“.

   

  -Витолд Антошевич, ръководител „Основни клиенти – осветление от Philips за магазини, хотели и ресторанти“

  Предизвикателството на клиента

   

  За хората в Полша бензиностанциите BP винаги са добре дошли. BP не е само за зареждане на гориво – те са и място за отдих със своите кафенета и стоки за всекидневието. Може ли светлината да създаде приятна обстановка за посещаващите водачи и същевременно да пести енергия?

  Правилното осветление

   

  BP поставя няколко задачи пред новото осветление за бензиностанции. За него е важно не само да създава светла и разведряваща обстановка, като намалява разходите за електроенергия, но и лампите трябва да бъдат много дълготрайни. Тъй като бензиностанциите са отворени 24 часа в денонощието, е важно потребностите от поддръжка да бъдат сведени до минимум.

   

  Светодиодните изделия са идеалният отговор. Започнахме с инсталирането на осветителна арматура PetrolLED, за да осигурим ярък и привлекателен вид на стоките и да оживим обстановката в магазина. Оптичните настройки на лампите бяха регулирани, за да осигурят максимално добра видимост за изложените стоки. Освен това, светодиодите работят, без да отделят топлина, което означава, че BP няма нужда да харчи излишни пари за климатизация или хладилна техника.

   

  На другите места в бензиностанцията са използвани светодиодни тела StyliD Mini и LuxSpace Mini за акцент върху изложените продукти. Чистата светодиодна светлина възпроизвежда отлично цветовете, което придава по-привлекателен вид на стоките. Новото осветление за бензиностанции освежава бензиностанциите и спомага за привличането на водачите с чудесна атмосфера за отдих и зареждане на гориво.

   

  Използваната в проекта светодиодна осветителна арматура LuxSpace и Petrol LED е решение от типа „слагаш и забравяш“. Със своя експлоатационен срок до 50 000 часа те премахват необходимостта от честата смяна на крушки.

  Екипът

  BP Europa SE

  Освежава пътуването
  със светлина

  Подобни примери