В момента разглеждате уебсайта на Philips lighting. На Ваше разположение има и локализирана версия.
Предложения

  Бензиностанцията получава

  модно изсветляване

  Бензиностанция BP

  Тилбург, Холандия

   

   

  Научете как светлината помага на клиентите на бензиностанция BP в Тилбург.

  Philips и BP

  Ниската консумация на

  енергия

  е нещо важно, чувството за сигурност – също. Най-важният фактор обаче е впечатлението на клиентите. Обстановката в магазина трябва да бъде приятна за клиентите. Това е възможно, благодарение на Philips“.

   

  -Йоост ван Аардене, ръководител активи на BP Europe SE – BP Холандия

  Приветлива атмосфера за клиентите с енергоспестяващо осветление от Philips за магазина
  По-добър вид на продуктите в магазина с осветление от Philips за хладилните витрини

  Предизвикателството на клиента

   

  BP мисли за своите клиенти. Като се възползва от възможността напълно да модернизира една от своите бензиностанции, фирмата търси начин да подобри впечатленията на посещаващите я водачи. В желанието си да намери модерно и същевременно икономично решение, което да подобри и безопасността на персонала, BP определено поставя високи изисквания към своята бензиностанция.

  Магазин в бензиностанция с осветление от Philips за магазини

  Правилното осветление

   

  Със своите 400 бензиностанции само в Холандия, BP е един от най-големите участници на холандския пазар на горива. Фирмата избра Philips за свой партньор, защото ние можем да осигурим поддръжка, имаме солиден асортимент от стоки и услуги, и дългосрочен ангажимент с разработката на модерно осветление. Когато се наложи да обновим бензиностанцията на BP в Тилбург, бяхме готови да настъпим газта.

   

  Вътрешността на бензиностанцията грейва със светодиодното осветление. Таванни лампи LuxSpace са използвани за създаване на приятна атмосфера, за да се чувстват клиентите добре дошли и спокойно да разглеждат изложените храни и други стоки. Осветяването на стоките привлича вниманието на клиентите към тях и прави вида им по-привлекателен.

  Отвън бензиностанцията – включително площадката под навеса и около нея – е осветена със светодиодни тела Mini 300 и PetrolLED. Осветлението под навеса, освен че създава приветлива обстановка с ясна видимост за водачите, подобрява безопасността за служителите на BP. Това се дължи на дълготрайността на светодиодите – работниците няма нужда да ги поддържат. С други думи – да се катерят по нестабилни високи стълби.

   

  BP плаща за ток 28 000 евро на година на една бензиностанция. С енергийно ефективната арматура Philips успява да намали разходите на BP за захранване на осветлението с 40%.
   

  • Mini 300 Stealth DGP333
   Mini 300 Stealth DGP333
   Mini 300 Stealth is a range of extremely efficient luminaires – with a choice of HID or LED light sources – that can be used to illuminate large areas with direct and/or indirect l...

  Подобни примери