В момента разглеждате уебсайта на Philips lighting. На Ваше разположение има и локализирана версия.
Предложения

  Зареждане

  за

  икономии на енергия

  Q8 Qvik to Go,
  Копенхаген, Дания


  Научете как енергоспестяващото осветление помага на Q8 да пести електроенергия.
  Зоната на касовите апарати в Q8 Qvik to Go с енергоспестяващо осветление от Philips

  Новото
  осветление

  намали много консумацията на електроенергия  и направи магазините по-приветливи“.

   

  -Ръководител на проекта и архитект, Мортен Утруп, Q8

  Различни изделия за светодиодно осветление от Philips помагат за икономия на енергия в Q8 Qvik to Go в Копенхаген
  Хладилните витрини в Q8 Qvik to Go са оборудвани с енергоспестяващо осветление от Philips

  Предизвикателството на клиента

   

  Q8 е екологосъобразна верига бензиностанции. Като част от своите екологични инициативи, тя преоборудва 90 от своите бензиностанции в екологосъобразни „Qvik to Go“. Може ли светодиодното осветление да помогне в нейните усилия за икономия на енергия?

  Осветление за бензиностанции от Philips покрива тавана на магазина Q8 Qvik to Go

  Правилното осветление 


  Q8 има модерни планове за своите магазини. Модернизациите включват решения за регенериране на топлина, намаляване на разхода на вода и отпадъците, рециклиране на водата в автомивките и намаляване на енергопотреблението. Модерното осветление за бензиностанции ще изиграе главна роля в икономиите на енергия.

   

  Philips се хваща на работа. Новата концепция за светодиодно осветление включва регулиране според дневната светлина, при което светлината отвън се измерва и тази вътре се регулира според нея. Така се пести електроенергия при смрачаване и вечер, тъй като е необходима по-малко светлина за постигане на желаната разлика с външната осветеност.

   

  За осветлението на стоките в магазина са използвани вградени светодиодни панели и насочени лампи StyliD, които подобряват техния външен вид с отличното цветопредаване. Във външната част на бензиностанциите са инсталирани лампи CitySwan. Арматурата, която печели датската награда за дизайн през 2010/2011 г., е инсталирана отвън, за да ориентира посетителите по площадката. Арматурата е оборудвана с крушки MASTER LEDbulb 8 W, които осигуряват висококачествена светлина с много ниска консумация на енергия.

   

  Новите лампи пестят много енергия. Толкова, че инвестицията се изплаща само за три години, благодарение на намалените оперативни разходи. Освен това, новите лампи траят около пет пъти по-дълго от традиционните крушки.

  Посреща
  клиентите
  със светлина

  Екипът

  Kuwait Petroleum (Denmark) A/S

  Подобни примери