В момента разглеждате уебсайта на Philips lighting. На Ваше разположение има и локализирана версия.
Предложения

  По-безопасен път

  напред

  Магистрала A5
  Тамуърт, Обединеното кралство

   

  Научете как светодиодното улично осветление прави тази натоварена магистрала по-безопасна за водачите.

  Светодиодите на Philips носят благоденствие на Да Нан – осветление за дракон

  Инсталацията на Philips
  SpeedStar

  на обхода на A5 Тамуърт гарантира, че цялата яркобяла светлина от осветителното тяло ще бъде насочена към магистралата – за по-ниска консумация на енергия, по-добра пътна безопасност за водачите и значително по-малко светлинно замърсяване."

   

  -Рой Капълс, електроинженер, Amey.

  Предизвикателството на клиента

   

  Всяко пътно управление иска добри пътища – трудността е да бъдат безопасно осветени, без да източват средствата на общините. Пътната агенция на Обединеното кралство и нейният изпълнител Amey се обръщат към Philips, за да разберат как могат да осветят безопасно и икономично тази натоварена магистрала.

  Магистрала A5 Тамуърт със светодиодно осветление от Philips

  Правилното осветление 

   

  "A5 Тамуърт е натоварена магистрала, по която шофьорите прекосяват Западните Мидландс. Подобряването на осветлението на този пътен участък означава по-безопасни и по-удобни курсове за хиляди водачи всеки ден. Предвид все по-голямата загриженост за енергийната ефективност в много общини в Обединеното кралство обаче е важно да се намери решение, което да намали енергопотреблението, без да влошава осветлението.


  Светодиодното улично осветление се притича на помощ. Осветителни тела SpeedStar са инсталирани по пътя, за да осигуряват чиста бяла светлина без заслепяване – обичаен недостатък на по-старите осветителни системи. Изпитванията показват, че бялата светлина подобрява видимостта за водачите – с нея те по-лесно долавят движенията и имат повече време за спиране, ако нещо им пресече пътя.


  Предимствата на светодиодите обаче не свършват дотук. Ниската консумация на енергия на SpeedStar означава до 70% икономия на оперативни разходи и намаляване на отделяния CO₂ с 47,4 тона на година. Освен това дълготрайността на SpeedStar намалява посещенията за обслужване наполовина".

  Подобни примери