В момента разглеждате уебсайта на Philips lighting. На Ваше разположение има и локализирана версия.
Предложения

  По светли пътеки

  на работа

  High Tech Campus,

  Холандия

   

  Научете как светлината прави пътуването до High Tech Campus по-безопасно.

  Мостът в High Tech Campus с ефективно външно осветление от Philips

  High Tech Campus в Айндховен е
  съоръжение от 

  световен мащаб. Philips и други фирми извършват тук най-модерни изследвания, разработват нови продукти и технологии."
  Пътека в High Tech Campus с външно осветление от Philips за по-голяма безопасност през нощта
  Осветлението на моста в High Tech Campus се включва при залез слънце

  Предизвикателството на клиента

   

  High Tech Campus е световноизвестен център за иновации. Той е общност от авангардни технологични фирми, в която работят 10 000 души с най-различна квалификация. Като основател на това градче, Philips се възползва от възможността да ги посрещне със светлина.

  Правилното осветление

   

  Със своите повече от 15 km пътеки, велоалеи и двата моста над езерото, градчето има нужда от добро осветление за ориентация.

   

  За такъв специален проект обаче обикновеното градско външно осветление не върши работа. Philips създава специална осветителна арматура по протежението на мостовете с 12 мощни светодиодни тела Luxeon. Светлината от тези осветителни тела се отразява от страничните стени и синтетичното покритие на мостовете, като подобрява видимостта за пешеходците и същевременно създава забележителен светлинен ефект.

   

  По пътеките и велоалеите Philips монтира допълнителна специална нощна лампа, наречена „Paddenstoel“ („столче за пътека“). Всяка нощна лампа е разположена на височина 30 cm над земята и е изградена от светодиоди Luxeon, които осветяват повърхността на разстояние 15 m от всяко тяло.

   

  Общо 400 „столчета“ са монтирани по пътеките и велоалеите. С новите лампи работниците могат да пътуват до и от градчето безопасно и удобно.

  Подобни примери